CRAMELE RECAŞ: 68% din parcul auto al departamentului de vânzări este compus din maşini electrice şi hibride


Companii / 13 aprilie 2022

68% din parcul auto al departamentului de vânzări este compus din maşini electrice şi hibride

Cramele Recaş este prima companie producătoare de vinuri din România care îşi înnoieşte flota auto cu 11 maşini electrice şi 8 hibride. Astfel, 68% din parcul auto dedicat reprezentanţilor de vânzări din Cramele Recaş beneficiază de mobilitate electrică şi hibridă, conform unui comunicat de presă remis redacţiei. Maşinile electrice 100% sunt modele Renault Zoe şi Nissan Leaf, iar cele hibride Mazda 3 Sedan Mild Hybrid. Acestea se află în flota auto Cramele Recaş cu scopul de a fi utilizate în activităţi comerciale de către forţa de vânzări.

"Tranziţia către mobilitatea electrică este un subiect extrem de important pentru Cramele Recaş. Deşi în România se avansează într-un ritm mai lent spre adoptarea maşinilor electrice, credem că stă în puterea noastră, a companiilor, de a investi în resursele care ne asigură continuitatea dezvoltării sustenabile pe termen lung. Pentru noi, această iniţiativă este una dintre piesele de puzzle care contribuie la un plan întreg spre a fi o "companie verde". De ani buni suntem atenţi la tot ce înseamnă sustenabilitate în industria în care activăm şi am pus în mişcare rotiţele unui mecanism care să ne facă pe noi, angajaţii, dar şi consumatorii mulţumiţi de reducerea amprentei de carbon asupra solului." a declarat Philip Cox, Acţionar şi Director de Export în cadrul Cramelor Recaş.

Potrivit sursei citate, la nivel european, emisiile asociate cu transporturile au crescut în ultimii 3 ani şi este necesară o diminuare anuală de 10% pentru a se atinge ţinta europeană de reducere cu 55% a emisiilor, faţă de nivelurile din 1990. Prin achiziţia celor 11 maşini electrice Cramele Recaş face un pas important în drumul către neutralizarea amprentei de carbon generată prin operaţiunile companiei, demonstrându-şi angajamentul pentru adoptarea operaţiunilor şi soluţiilor sustenabile. Mai mult decât atât, achiziţia celor 8 maşini bazate pe tehnologia mild-hybrid se concretizează într-o reducţie a emisiilor de carbon cu aprox. 46 g/km în comparaţie cu o maşină clasică cu ardere internă.

În acest context, Cramele Recaş îşi anunţă contribuţia către un mediu mai verde, dar şi angajamentul faţă de proiecte sustenabile, de la achiziţionarea de maşini electrice şi reducerea emisiilor de carbon, la utilizarea raţională a energiei printr-un proiect major finalizat în acest an: construcţia unei centrale fotovoltaice care va asigura 20% din energia necesară complexului de vinificaţie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb