Creştere solidă pentru IIG în 2008

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 12 martie 2008

IIG (Immo Industry Group), liderul pan-european în dezvoltarea de proiecte imobiliare industriale personalizate, raportează o creştere cu peste 100% a cifrei de afaceri pentru 2007. IIG preconizează o creştere şi mai mare pentru 2008, cererile clienţilor ducând atât la extinderea operaţiunilor în Europa Centrală şi de Est, Rusia, Comunitatea Statelor Independente (CSI), precum şi la deschiderea de filiale în diverse ţări membre CSI, Lituania şi Turcia.

În ultimii ani, IIG şi-a construit o reputaţie solidă de lider european în dezvoltarea de proiecte imobiliare industriale inteligente, personalizate în funcţie de nevoile şi cerinţele clienţilor, fie că este vorba despre proiecte de sine stătătoare, sau de proiecte realizate în parcuri industriale. Prin filozofia sa, bazată pe o concepţie proprie de abordare inteligentă, IIG oferă soluţii de optimizare a costurilor la cele mai înalte standarde. IIG îşi asumă pe deplin angajamentul, manifestând o abordare pro-activă - de la etapa conceptuală şi până la predarea clădirii deplin operaţională - în strânsă colaborare cu clienţii săi. Fiecare proiect începe de la strategia clientului, de la cerinţele sale logistice şi de natură industrială. Specialiştii companiei recomandă cel mai eficient concept, din care rezultă o soluţie adaptată propriilor cerinţe şi oferind posibilităţi de finanţare off- sau on- balance. Faza de construcţie este supervizată de managerii de proiect locali şi pan-europeni ai IIG. În plus, IIG se ocupă şi de managementul clădirilor deja operaţionale (prin subsidiara sa IMMO Industry Facility and Property Management) şi poate oferi consultanţă în ceea ce priveşte optimizarea procesului logistic şi industrial (printr-o altă subsidiară a sa, IMMO Industry Logistics and Process Solutions). În colaborare cu subsidiara sa IMMO Industry Contracting, care se ocupă de contractare, IIG oferă control total, printr-o integrare verticală a activităţilor.

În 2007, IIG a avut o creştere foarte puternică. O dezvoltare susţinută în ceea ce priveşte proiectele unor clienţi noi, precum Lenovo sau BMW, cât şi pentru clienţi tradiţionali, cum ar fi specialistul în logistică Gefco sau Visteon, producător de componente auto din SUA, a condus la triplarea numărului angajaţilor IIG, precum şi la relocarea într-un sediu nou de 4.000 m2 în oraşul Aalst din Belgia. Printr-o mişcare strategică, IIG a încheiat un joint-venture cu Grupul rus Rostik, dezvoltator de proiecte imobiliare şi proprietar de restaurante, prezent în topul Forbes ca fiind una dintre cele mai importante 100 de companii ruseşti. Compania mixtă, ImmoRosIndustry (IRI), va oferi o gamă largă de soluţii imobiliare integrate vertical, bazate pe optimizarea costurilor, atât în Rusia, cât şi în ţările membre CIS.

IIG estimează o creştere susţinută în 2008, având 19 proiecte deja operaţionale şi în jur de 40 noi proiecte preconizate a fi demarate până la sfârşitul anului. Această dezvoltare se traduce prin proiectele IIG pentru anul 2008: deschiderea a zece noi reprezentanţe locale în Rusia, Azerbaidjan, Belarus, Kazahstan, Lituania şi Turcia. Acelaşi ritm de creştere se regăseşte şi în domeniul parcurilor industriale. În prezent, IIG nu are rival în Europa Centrală, de Est şi Rusia, având deja 18 parcuri industriale în diverse faze de dezvoltare. IIG intenţionează să crească numărul acestora, construind alte zece în Rusia, Turcia, precum şi în ţările aparţinând Comunităţii Statelor Independente. În ceea ce priveşte resursele umane, în viitorul apropiat IIG preconizează o creştere a personalului la 500 de angajaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb