Creşterea constantă a preţurilor materialelor de construcţii duc la dezvoltarea unor noi modele de business

F.D.
Miscellanea / 7 august

Creşterea constantă a preţurilor materialelor de construcţii duc la dezvoltarea unor noi modele de business

Creşterea constantă a preţurilor materialelor de construcţii şi transformările din industrie duc la dezvoltarea unor noi modele de business. Depozitul Virtual şi-a crescut valoarea pe comandă de aproape 10 ori peste media pieţei, conform unui comunicat de presă al platformei vindem-ieftin.ro.

Volumul lucrărilor de construcţii rezidenţiale a scăzut în primul trimestru al acestui an cu 34%, conform datelor INS. Pe de altă parte, preţurile materialelor continuă să crească. De exemplu, în primele şase luni oţelul s-a scumpit cu 35%, iar cimentul - cu 28%. Noul model de business introdus de Depozitul Virtual pe piaţa vânzărilor de materiale de construcţii i-a permis să obţină o majorare a valorii pe comandă la 6.800 de lei în luna iulie, de aproape 10 ori mai mare decât media pieţei (700 lei).

"Magazinele tradiţionale de materiale de construcţii au costuri mari cu stocarea şi operarea. Din cauza creşterilor de preţuri, multe nu îşi mai permit să blocheze banii în stocuri de produse care se vând mai lent. Ca urmare, numeroşi retaileri aduc materiale low-cost, game economice, pentru a se menţine competitivi, dar sacrifică astfel calitatea. Şi, în final, clienţii ies în pierdere, pentru că sunt dispuşi să plătească, dar nu au de unde alege. Noi, la Depozitul Virtual, am depăşit aceste limitări prin modelul inovator de afaceri pe care l-am introdus - fără stocuri fizice sau sedii şi cu servicii de suport personalizate. Astfel, am reuşit nu doar să ne reducem costurile operaţionale, ci şi să creştem, datorită serviciilor superioare oferite, valoarea medie a comenzilor, care a ajuns în iulie la 6.800 de lei", a declarat Cosmin Răileanu, fondatorul platformei vindem-ieftin.ro.

Spre deosebire de magazinele tradiţionale de materiale de construcţii, Depozitul Virtual are avantajul că dispune de o marjă largă de negociere a preţurilor cu furnizorii. Acest lucru se traduce în oferte mai competitive pentru clienţii finali şi economii semnificative la costul final al comenzii.

Reducerea costurilor este asigurată şi prin serviciile de suport tehnic în calculul materialelor necesare, care optimizează fiecare comandă şi previn risipa. În plus, clienţii Depozitului Virtual beneficiază de consiliere tehnică personalizată, oferită de specialişti experimentaţi, care îi ajută să ia decizii informate şi să îşi rezolve concret problemele tehnice pe care le întâmpină.

"Prin eliminarea stocurilor şi a sediilor fizice şi prin oferirea de consiliere personalizată, Depozitul Virtual nu doar că reduce costurile şi optimizează procesele pentru clienţi, dar şi redefineşte experienţa de cumpărare. Obiectivul nostru este ca, în următorii ani, să ajungem la o cotă de piaţă de 1% în sectorul materialelor de construcţii", a mai precizat Cosmin Răileanu.

Un alt avantaj competitiv major al Depozitului Virtual este că permite achiziţionarea tuturor materialelor de construcţii necesare dintr-un singur loc. Acest lucru simplifică procesul de achiziţie şi economiseşte timpul şi resursele clienţilor, care obţin astfel de o experienţă de cumpărare optimizată şi fără stres. Depozitul Virtual colaborează cu furnizori cu stocuri disponibile imediat, ceea ce asigură livrări rapide.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb