Cristian Boureanu preia reţeta "irakienilor - fantomă" ai lui Cristi Borcea

CĂTĂLIN DEACU (suporter Dinamo)
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri Industriale / 19 martie 2010

Cristi Borcea a savurat, miercuri seară, victoria echipei Dinamo asupra Stelei, alături de Cristian Boureanu.

Cristi Borcea a savurat, miercuri seară, victoria echipei Dinamo asupra Stelei, alături de Cristian Boureanu.

Buni prieteni, Boureanu şi Borcea şi-au vândut firmele unor irakieni, care sunt de negăsit de către creditori

În timp ce administratorul judiciar îi căuta pe irakieni să-şi achite datoriile fostei firme a lui Borcea, ei semnau preluarea firmei lui Boureanu

Deputatul Cristian Boureanu şi fratele său şi-au vândut, în luna ianuarie, firma de panouri termoizolante "Topanel Metecno Trading" către doi cetăţeni irakieni, Kadem Ahmed şi Omar Feisal.

Ultimul, Omar Feisal a fost implicat, acum cinci luni, şi în preluarea firmei "Crimbo Prod Carn", cumpărată de alţi irakieni de la Cristi Borcea (acţionarul echipei Dinamo Bucureşti), în luna iulie 2009.

Fosta fabrică de mezeluri a lui Borcea a intrat, recent, în faliment, din cauză că noii acţionari irakieni au fost de negăsit pentru plata datoriilor.

Nicolae Rusu, administratorul judiciar al fostei firme a lui Cristi Borcea, ne-a declarat că societatea "Crimbo Prod Carn" este, acum, în plin proces de evaluare a activelor: "Raportul este aproape finalizat, urmează să-l supunem adunării creditorilor şi să începem valorificarea bunurilor pentru îndestularea creditorilor. S-a ajuns aici pentru că irakienii care au preluat firma nu au fost de găsit nici până astăzi".

Nici pentru noi nu au fost de găsit cei doi irakieni, care au venit pentru semnarea tranzacţiei, folosind documente de călătorie emise de autorităţile ungare, după cum reiese din Monitorul Oficial.

Mai mult succes a avut însă mandatarul domnului Boureanu: pe 21 ianuarie 2010, Omar Faisal şi Kadem Ahmed, în vârstă de 23 şi, res-pectiv, 28 de ani, au semnat actele pentru preluarea firmei fraţilor Bou-reanu.

Cei doi irakieni au schimbat, în aceeaşi zi, denumirea firmei, din "Topanel Metecno Trading" în "Learsi Old", şi au închis cinci puncte de lucru, în principalele oraşe din ţară.

"M-am retras din această societate pentru că am închis afacerile cu panourile Metecno şi am deschis o nouă fabrică la Vâlcea", ne-a explicat Cristian Boureanu motivul tranzacţiei.

Cristian Boureanu ne-a mai declarat că nu a fost implicat în vânzarea către cei doi irakieni, menţionând că de parafarea afacerii s-a ocupat doar un mandatar de-al său.

"Nu am afaceri cu Cristi Borcea şi nu am discutat cu el despre aceas-tă tranzacţie", ne-a precizat Cris-tian Boureanu, lăsând să se înţeleagă că este o simplă coincidenţă că acelaşi cumpărător irakian a fost implicat în ambele tranzacţii.

Fosta firmă a lui Boureanu figurează pe anul 2008 cu datorii de peste 6 milioane de lei, dar nu rezultă dacă sunt şi restanţe la bugetul de stat.

Cristian Boureanu susţine, însă, că niciodată nu a vândut vreo firmă cu datorii către stat.

Avocaţii consultaţi de noi susţin că tot mai mulţi patroni de firme au apelat, în ultimii ani, la înstrăinarea afacerilor către cetăţeni străini, greu de găsit apoi, motivul fiind de multe ori tocmai pentru a scăpa de restanţele la plată către creditori.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Smenul este vechi,ma mir ca inca mai merge,probabil sant in schema si judecatorii de le Reg.Com.

    Si carei problema ??? daca are datorii la stat sa li se execute averiile pina la recuperarea totala a datoriilor catre stat.Dar cum avem legi ........totul se trece la diverse.

    Ma intreb a cui este vina....???????

    La multi ani !!! Romania. 

    Boureanu este un adevarat bou.Un nemernic,un

    1. punem botu' la ha ha eli.....cu astia ne alegem!! NE MERITAM SOARTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Se pare ca in aceste scheme sunt implicati oamini politici din toate partidele, deoarece doar asa se explica ca nici un guvern si nici un parlament nu au daa o lege care sa interzica astfel de operatiuni.

    1. Dl Boureanu este baron de Arges pdl-ist. Guvernul dlui BOC este tot pdl-ist. Corb la corb nu-si scoate ochii.Statul,dupa alesii pdl-isti este o institutie care ofera , nu cere! Pana cand se vor gasi unii care sa-i ia de guler! In vara asta!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb