Cristian Buşu va reprezenta SIF Oltenia până când ASF va aviza Conducerea Superioară

A.I.
Piaţa de Capital / 27 octombrie 2020

Cristian Buşu va reprezenta SIF Oltenia până când ASF va aviza Conducerea Superioară

Cristian Buşu, vicepreşedinte/director general adjunct al SIF Oltenia (SIF5), va reprezenta societatea până când Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) va aviza persoana/persoanele care va/vor exercita atribuţiile specifice Conducerii Superioare, respectiv director general şi/sau director general adjunct, se arată într-un comunicat al societăţii de investiţii financiare cu sediul în Craiova remis, astăzi, Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Anunţul vine în condiţiile în care, la adunarea acţionarilor din data de 12 octombrie, patru administratori şi directorul general au fost revocaţi din funcţii, iar o nouă conducere va fi aleasă la adunarea din 29 octombrie.

"Cerinţele speciale aplicabile SIF Oltenia fac ca numirea administratorilor sau a directorilor executivi să nu fie efectivă (respectiv atribuţiile specifice să nu poată fi exercitate) anterior avizării de către ASF şi, ca atare, trebuie să fie asigurată o preluare în condiţii de continuitate a responsabilităţilor de către viitorul reprezentant legal", se arată în raportul de astăzi al SIF5.

Totodată, se menţionează că în această perioadă, preocuparea principală a conducerii executive/reprezentantului legal al SIF Oltenia este întreprinderea diligenţelor necesare pentru a asigura continuitatea desfăşurării activităţii în vederea protejării intereselor acţionarilor precum şi informarea corectă şi transparentă a tuturor celor interesaţi.

"Conducerea Executivă asigură acţionarii că cererile de avizare de către ASF a membrilor Consiliului de Administraţie care vor fi aleşi în cadrul adunării generale ordinare a acţionarilor SIF Oltenia convocată pentru data de 29/30 octombrie 2020 vor fi transmise către ASF cu prioritate", se mai arată în raportul SIF5.

De asemenea, se precizează că în perioada tranzitorie cuprinsă între data AGOA (29/30 octombrie 2020) şi data la care ASF va aviza un număr suficient de membri ai Consiliului de Administraţie al SIF Oltenia, astfel încât să poată fi adoptate decizii, reprezentarea SIF-ului va fi asigurată în aceiaşi parametri ca cei de după AGOA din 12 octombrie 2020.

Opinia Cititorului ( 24 )

  1. Ei ,,protejeaza'' interesele actionarilor. Cu asemenea protectie, pretul actiunii va tinde asimptotic catre 0 si apoi spre minus infinit(se vor pretinde inapoi toate dividendele din istoria societatii, pentru protectia intereselor actionarilor). Cat satanism!

    1. te oftici?

      Moare de ciuda, nu ca se oftica!

    Multa gargara ieftina din partea celui ce facea o AGA paralela pe trotuar fara sa stie ca trebuie si convocator pentru AGA lui.

    Vedem ce zice si instanta. 

    Sa fim serioși , acest om servește interesele cooperativei. Mandatul lui îl are de la un CA. A murit acel CA a murit și mandatul lui. Fără autorizarea ASF nu poate conduce singur siful. Dar cum la noi ca la nimeni, ASF ul va face acest joc spre nicăieri .Jenant!

    1. CA-ul unei societati isi ia mandatul de la actionari, iar directorii isi iau mandatele de la CA.

      daca nu esti de acord cu principiile capitalismului, poti sa investesti mai la est 

      Și eu ce spun omule. Nu mai e CA nu mai e nici vicepreședinte CA și nici director . Care mandat, cine i l a dat?? Îți iei tu singur mandat?

    Conducerea Sif trebuie asigurata conform Legii 74/2015,lèges Afia de 2(doua) persoane și un Consiliu de ce cel puțin 5 persoane autorizate de Asf. Actualmente Busu reprezinta Ssingur ambele conduceri.Asf doarme ,e complice situației create, nimeni nu reprezinta intéresele actionarilor minoritari,este interesul lui Dragoi ,Marcu si Gradinescu .Aveti rabdare vine potopul pt minoritari pe 29 oct2020

    Ai omis pe Sichigea.Circula tôt mai mulet informatii déspre noi relatii intre Busu Dragoi si coopérative si DINEL STAICU mijlocite de Sichigea

    1. Sigur Sichigea este omul lui Staicu. Omul de casa al lui Staicu este Vecinul lui Sichigea și ce grătare mai fac impreuna! Ce zici nea Tudorica? Te așteptai?

      Ce bine îmi pare ca ți ai luat teapa! Ciurezule asculta Casa Loco! Chiar este o piesa drăguța!

      Asteapta sa vezi cooperativa Ciurezu -Carmen Popa! Vom afla curand cati bani a incasat Carmen Popa de la societatile sif5 ! Ii va da pe toti inapoi ! Garantat !

      Stiu eu numai o societate de la care a incasat sute de mii de euro si nu a facut nimic ! Asteptam auditurile ! Domnu Busu , luati-le banii furati inapoi !

      Ești dus cu capul. Bagă l înapoi in haznaua in vâre trăiești . Situația SIF5 este o ruina totala din cauza cooperativei lakis Drăgoi și sluga lor busu. Cum sa admitem ca siful poate fi condus de o singura persoana complet depașită de situație . Ce conduce mai exact ? Interesele cui le executa ?!

      Minciuna mare marca Busu! Siful e condus de fostele juriste ale lu Staicu . Singurele care au acces in biroul lu Busu .de ce? Sunt crescute la școala lu Staicu , știu joaca Mersu legănatu, potențial . Exersate la rele. Ziceți merci ca e Sichigea pe acolo ca altfel ar fi Jake . Vinde busu și le tac-su dacă Drăgoi ii cere. Hai sa vedem ce iese cu dividendele . Restul e bla, bla .

      Fostele juriste ale lui Staicu... mai omule ai auzit vreodata de Drăgoi?!

    Vindeti cat mai aveti pret...

    1. Sif5 se tranzactioneaza inca la 50% discount VUAN.O sa ajunga la 65% discount cat e la Sif1&4...

    ASF a împins acest SIF in colaps total.un eșec total in supraveghere. Copariu a îmbolnăvit piata cu decizii date la comanda. Iar comunicatul asta vine ca nuca in perete. Parca nu stie toata lumea cine conduce siful. Lakis il conduce, ca doar nu suntem tampiti. Cum veghează doamna boboc autorizația data sifului?! Pe brokeri ii beliti pentru orice hârtie ca nu e cu dungă pe dreapta ca nu e ofițeru cu ochii albastri, ca nu e contabilu cu coc, nici nu stiti ce sa mai încântați să franati piata. Iar di ta mai siful merge și așa că e dorința infractorului. Foarte bine,ASF sa plateasca pentru toate pagubele făcute de aventurierul asta cu are v-ati invatat. Habar nu aveti cât e de neispravit.

    1. Altu care se oftica. Mars acasa !

      Omul are tupeu. Maxim, vine din prostie, maxima.cum sa dai comunicat sa spui ca tu conduci singur și ASF sa înghită? Siful nu are buget aprobat. Conduce singur pe degeaba? A gandit el șmecheria asta sau i-a servit-o ASF ul. Prietenul infractorilor domnul Gradinescu are o problema la cap daca nu numește un administrator special acolo. Sau sa e spuna clar ca SIF 5 e a cooperativei și să știm cum stam.

      Stai liniștit și nu te apleca după săpun.

    Am informatii ça Sichigea are piscina comuna cu STAICU ,pe clisura Dunarii,despre asta ce mai d’ici Sichigea??!

    Nu stiu cum naiba reusesc unii( ca polonezii ) ca noi pe zi ce trece nu mai ca nu realizam ca pierdem teren dar ne si prostim si mai mult.

    Am visat la o bursa acum 25 de ani acum suntem ca in Camerun. 

    Lipsa de educatie financiara, lipsa de a fi seriosi.

    Numai circ, furt si jmecherie atat. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb