CRISTIAN GHINEA: "USR îl propune pe Cristi Danileţ la CCR, PSD, aripa servicii, îl va propune pe Bogdan Licu"

G.D.
Politică / 18 aprilie 2022

Cristian Ghinea

Cristian Ghinea

Fostul ministrul USR al Fondurilor Europene Cristian Ghinea afirmă, astăzi, că PSD îl va propune pentru funcţia de judecător la Curtea Constituţională pe Bogdan Licu, în timp ce USR îl susţine pe Cristi Dănileţ. "Licu a plagiat. Din Danileţ", afirmă Cristian Ghinea, informează News.ro.

"USR îl propune pe Cristi Danileţ la CCR. PSD, aripa servicii, îl va propune pe Bogdan Licu. Faza haioasă e că Licu a plagiat. Din Danileţ. Nu e glumă", a scris, astăzi, pe Facebook, Cristian Ghinea.

Preşedintele USR Cătălin Drulă a reafirmat, ieri, susţinerea USR pentru fostul judecător Cristi Dănileţ pentru un post de judecător la Curtea Constituţională.

El a comentat şi informaţiile conform cărora procurorul Bogdan Licu ar fi susţinut de coaliţia de Guvernare pentru un mandat de judecător constituţional.

"Cred că e bine ca oamenii să vadă că noi l-am propus pe Dănileţ şi de cealaltă parte este Bogdan Licu. E clar cam unde merg în zona de Curte Constituţională care să nu deranjeze mediul politic. Mă bazez pe anumite performanţe anterioare ale dumnealui", a declarat Drulă.

Trei posturi vor deveni vacante în acest an, urmând a-şi încheia mandatele preşedintele CCR, Valer Dorneanu (numit de Camera Deputaţilor), şi judecătorii Mona Pivniceru (numătă de Senat) şi Daniel Morar (numit de preşedinte).

Bogdan Dimitrie Licu, a obţinut, în noiembrie 2021, la Înalta Curte de Casaţie Justiţie, revocarea titlului de doctor, instanţa obligând Ministerul Educaţiei Naţionale să emită un ordin prin care să ia act de renunţarea de către Licu la aces titlu ştiinţific.

În august 2015, jurnalista Emilia Şercan dezvăluia că Bogdan Licu şi-a plagiat teza de doctorat, coordonatorul lucrării sale fiind Gabriel Oprea. Bogdan Licu şi-a susţinut teza de doctorat în anul 2011, la Academia Naţională de Informaţii "Mihai Viteazu", instituţie aflată în subordinea Serviciului Român de Informaţii.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. USR nu mai exista si asta din cauza unora ca si Ghinea care uraste poporul roman si Romania... USR un partid de tradatori de tara si popor vanduti ocultei mondiale....

    1. Delir de descreierat ...

    mai , astia din justitie , ati auzit de pnrr , l-ati citit ce grozavii sint acolo ? asta saboteaza Romania sa nu primeasca bani sau pentru lucruri inutile si ilegale si el face glume , ajunge cu batjocura asta .

    A mai spus Ghinea , din aripa Soros.....

    Pe aceasta secțiune au ajuns sa posteze numai rusnaci, 'ai de mama lor...de urangutani.

    Iar de la PNL va fi propus/numit Daniel Fenechiu ,cu aceeasi provienienta, Individul, care conform noilor reguli de la PNL a fost preluat la ordin din afara PNL , e pregatit de mult pt o asemenea pozitie - dovada e si atitudinea lui de aparare a pensiilor speciale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb