Cristian Ionescu, noul CEO al Instant Factoring

L.T.
Companii / 6 februarie 2019

Cristian Ionescu

Cristian Ionescu

Instant Factoring, face schimbări strategice în structura organizaţională a companiei, în vederea întăririi echipei de conducere, care să susţină extinderea regională în Europa Centrală şi de Est.

Începând cu 25 ianuarie 2019, Cristian Ionescu, Preşedinte al Consiliului de Administraţie şi Cofondator, a preluat şi funcţia de conducere a companiei, devenind astfel CEO şi Preşedinte al Instant Factoring IFN S.A.

Instant Factoring şi-a planificat, pentru acest an, deschiderea a două noi filiale în Europa Centrală şi de Est, în vederea consolidării prezenţei sale regionale şi extinderii operaţiunilor de micro-finanţare online a micilor întreprinderi.

"Această schimbare este un pas înainte în planul nostru de extindere regională care va demara în lunile următoare prin deschiderea unei noi filiale în Croaţia şi va continua în semestrul II al anului cu cea de-a doua ţară. În acelaşi timp, ne propunem creşterea volumelor de finanţare în România la peste 10 milioane euro în 2019, o creştere de 300% faţă de 2018, astfel că avem nevoie de o echipă solidă şi capabilă pentru a îndeplini aceste obiective ambiţioase. Dorim să ne întărim prezenţa strategică din România şi în Europa Centrală şi de Est şi să profităm de avantajul competitiv tehnologic pe care compania îl are şi îl consolidează în momentul de faţă. Vom aduce alături de noi specialişti cu experienţă internaţională în operaţiuni financiare, precum şi activităţi de evaluare a riscului pentru a sprijini strategia noastră regională, precum şi profesionişti în creditarea companiilor mici şi micro din ţările în care ne vom extinde", a declarat Cristian Ionescu, CEO şi Preşedinte Instant Factoring.

Până în prezent, compania a acordat finanţări de 3 milioane euro micro-întreprinderilor din ţara noastră, cu un volum aproximativ de 1.700 finanţări acordate în cele 10 luni de la înfiinţare.

Valoarea medie de finanţare a unei facturi a fost de aproximativ 2.100 euro, dublu faţă de valoarea estimată la momentul lansării pe piaţă, iar rata finanţărilor neperformante raportate la valoarea expunerii curente este de sub 1,5% la sfârşitul lui 2018.

Instant Factoring este prima companie fintech de factoring online din România dedicată companiilor mici şi micro-întreprinderilor şi membru al Asociaţiei Europene de companii Fintech Innovate Finance cu sediul la Londra.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb