Cristian Oneţiu susţine workshopul live "Femeile în jungla antreprenoriatului"

S.B.
Comunicate de presă / 27 martie 2023

Cristian Oneţiu susţine workshopul live "Femeile în jungla antreprenoriatului"

În luna femeii, pe 29 martie, antreprenorul şi business mentorul Cristian Oneţiu va susţine la Bucureşti un workshop live, cu o tematică specială: Femei în jungla antreprenoriatului.

Evenimentul conceput de el şi dedicat femeilor antreprenoare este aplicat situaţiilor de care se lovesc antreprenoarele românce în lumea "sălbatică" a afacerilor.

Pe lângă un conţinut structurat, exclusiv practic, materiale de lucru şi un bonus care le va da participantelor acces la unul dintre cele 4 module esenţiale de business, acestea vor avea ocazia să afle, de la unele dintre cele mai de succes 5 antreprenoare românce, Alina Ceuşan, Andreea Marin, Florina Oneţiu, Denisa Tănase, Camelia Şucu, ce a însemnat pentru ele reuşita în antreprenoriat, în interviuri realizate de Cristian şi difuzate în timpul evenimentului, în format video. Cele 5 femei de afaceri au răspuns la 10 întrebări esenţiale, printre care se numără: "Care au fost cele mai mari dificultăţi în antreprenoriat pentru ele?", "Care a fost motivul pentru care au pornit pe drumul antreprenoriatului?", "Care au fost cele mai mari provocări interioare şi exterioare pe care le-au întâlnit?" şi "Care sunt cele mai valoroase lucruri pe care le-au învăţat şi le pot împărtăşi femeilor din România?".

"Cred foarte mult în potenţialul femeilor în mediul de business! Dar ştiu că nu le este uşor! Aşa că am intervievat câteva femei excepţionale din mediul de business şi nu numai, pentru a înţelege de la sursă care au fost provocările interioare şi exterioare, dar şi care sunt cele mai valoroase învăţăminte pe care le-au adunat până acum. Am fost impresionat, aşa că mi-am propus să pun şi eu umărul puţin şi, pornind de la aceste interviuri, să stăm împreună 3 ore + o oră la sesiunea VIP, într-un workshop extins, împărţit în 3 zone importante: călătoria de la începuturi până la reuşită, provocările din interior şi metode practice de depăşire şi provocările din exterior şi metode practice de depăşire ale acestora", precizează Cristian Oneţiu.

Printre subiectele care vor fi discutate în cadrul workshopului se numără unele dintre cele mai importante ca schimbare de perspectivă în ceea ce priveşte statutul, mindsetul şi drumul spre succes al femeilor antreprenoare. Care sunt cele mai dure 10 preconcepţii din partea bărbaţilor, femeilor şi a societăţii în ansamblu şi mai ales care sunt cele mai bune 5 tehnici de răspuns, cum pot fi gestionaţi cei 3 mari duşmani interiori: autosabotajul, sentimentul de impostor şi neîncrederea în sine, dar mai ales care sunt cele mai bune 3 metode pentru a le micşora efectele, ce tip de leadership este adecvat companiei pe care o dezvoltă astfel încât să obţină cele mai bune rezultate de la echipă şi cum să îşi conştientizeze şi să îşi valorifice atât punctele tari, cât şi pe cele vulnerabile, astfel încât să fie cel mai bun CEO pentru compania lor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb