CRISTINA POCORA, PNL: "Intru în cursa electorală foarte hotărâtă; îl invit pe Negoiţă să iasă din ascunzătoare"

Andrei Stan
Politică / 21 aprilie 2016

Actualizare 20:13 Gorghiu, despre candidatura Cristinei Pocora: "PNL a reparat greşeala de a nu fi desemnat o femeie"

Alina Gorghiu a declarat astăzi că prin susţinerea candidaturii Cristinei Pocora la Primăria Sectorului 3, PNL a reparat greşeala de a nu fi găsit încă de la începutul desemnării competitorilor pentru primăriile de sectoare un candidat femeie, informează surse din media.

"Eu sunt astăzi extrem de mulţumită şi pot să recunosc în faţa dumneavoastră că astăzi am reparat o greşeală. Am reparat greşeala de a nu fi găsit încă de la începutul desemnării de candidaturi la sectoare un candidat femeie. Este o greşeală pe care toţi ne-o asumăm. Mă bucură candidatura Cristinei Pocora nu doar pentru că este un om foarte bătăios şi aplicat, este un om foarte priceput şi când îşi asumă o misiune o duce până la capăt şi ar trebui să îi fie frică lui Robert Negoiţă de această contracandidatură", a afirmat copreşedintele PNL.

Alina Gorghiu a mai spus că lista candidatilor susţinuti de PNL pentru alegerile locale din Bucureşti este cea finală.

"Nu am ezitări să vă spun că PNL când are decizii sau îşi asumă candidaturi care se dovedesc pe parcurs că nu sunt cele mai bune, nu insistă în greşeală. (...) Astăzi ne aflăm în faţa unor variante finale de candidatură atât la Bucureşti, cât şi la Sectorul 3", a precizat Alina Gorghiu.

(S.A.)

----------

Deputatul Cristina Pocora, noul candidat al PNL la sectorul 3, a afirmat astăzi că intră în cursa electorală "foarte hotărâtă", invitându-l pe actualul primar, Robert Negoiţă, să iasă din "ascunzătoare" pentru o discuţie despre cheltuirea banilor publici în mandatul acestuia, transmit surse din media.

"Aş vrea să spun foarte clar şi limpede. Vin foarte hotărâtă şi determinată în această bătălie. Vin foarte hotărâtă să susţin şi să-mi aduc contribuţia la câştigarea Primăriei Capitalei de PNL. (...) Vreau ca cetăţenii sectorului 3, cetăţenii Bucureştiului să aibă o viaţă mai bună pentru ei şi pentru familiile lor. (...) Îl invit pe domnul Negoiţă, încă de pe acum, să iasă din ascunzătoare - am auzit că, aşa, pe ascuns, şi-a depus candidatura - să vină şi să discutăm deschis despre mandatul domniei sale şi despre planurile de viitor. Să discutăm despre raportul Curţii de Conturi privind cheltuirea banului public în sectorul 3 sub mandatul său. Dacă cumva nu poate şi îi e frică, chiar şi cu doamna Firea aş putea să discut acest subiect", a declarat Cristina Pocora.

La rândul său, Cătălin Predoiu a explicat schimbarea candidatului la sectorul 3, Cristina Pocora înlocuindu-l pe Florin Ştefan Vasile.

"Filosofia noastră este să luptăm în echipă şi să lucrăm în echipă. Ori, condiţia reuşitei în echipă este o compatibilitate totală şi o armonizare între candidat şi echipa din cadrul organizaţiei. (...) La sectorul 3, în ultimele zile, au apărut semne ale unor ezitări în această direcţie şi noi optimizăm în acest fel campania electorală. Este o decizie prin care să securizăm 100% şansele pe care le avem pentru a câştiga. Vom câştiga şi la sectorul 3", a precizat Predoiu.

Potrivit lui Predoiu, "Robert Negoiţă este un primar corupt".

"Nu o spune un membru al PNL, o spune un raport al Curţii de Conturi. Curtea de Conturi care e condusă de membri marcanţi ai PSD, dacă nu mă înşel şi domnul Sârbu e pe acolo. Deci bucureştenii să se uite cu atenţie în raportul Curţii de Conturi despre cum a gestionat domnul Negoiţă banul sectorului. Ori, noi nu ne permitem să pierdem nicio fărâmă de şansă acolo şi vom câştiga cu Cristina Pocora", a mai spus preşedintele interimar al PNL Bucureşti.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. alina dute fa copilul casatorestete si lasa politica ca nu este pentru tate

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb