Crypto Expo Europe se va desfăşura în Bucureşti

S.B.
Miscellanea / 15 decembrie 2022

Crypto Expo Europe se va desfăşura în Bucureşti

Crypto Expo Europe, cel mai mare eveniment B2B şi B2C dedicat exclusiv pieţei Blockchain şi Crypto din Europa Centrală şi de Est, se va desfăşura în perioada 19-20 martie 2023, în Bucureşti.

România este pe locul 1 în Europa Centrală şi de Est ca procent de utilizare a crypto, ceea ce i-a determinat pe organizatori să considere Bucureştiul locul ideal pentru un eveniment de business pentru piaţa Blockchain şi Crypto.

Organizatorii Crypto Expo Europe estimează un număr de peste 3000 participanţi, dintre care peste 50% vor fi din afara României. În cele 2 zile de eveniment, peste 100 speakeri vor urca pe scenă, vor fi susţinute peste 80 de workshop-uri şi seminarii, iar în cei 5000 mp dedicaţi evenimentului vor fi peste 60 de expozanţi internaţionali. Conferinţa va fi urmată de CEE Awards Gala.

Evenimentul Crypto Expo Europe se adresează companiilor care lucrează pe sau pentru blockchain (reţele, exchanges, utilities, Web3, payments, servicii etc.), investitorilor în crypto, celor care vor să înveţe mai mult despre blockchain şi crypto, celor care îşi caută joburi în blockchain şi crypto, freelancerilor, startup-urilor şi fondurilor de investiţii. Crypto Expo Europe are rolul de a conecta companiile cu persoanele independente care doresc să aprofundeze sau să afle mai multe despre industria Blockchain şi Crypto şi de a crea oportunităţi unice de networking şi business.

Obiectivul principal al evenimentului Crypto Expo Europe este acela de a educa pasionaţii, practicienii şi amatorii de crypto, de a le transmite informaţii relevante şi noutăţi despre piaţa crypto. De aceea, pe scena evenimentului vor urca unii dintre cei mai buni specialişti în crypto la nivel internaţional şi local.

"Ne-am dorit să punem accentul în primul rând pe educare, de aceea echipa noastră a depus eforturi să aducă în România reprezentanţi ai celor mai importanţi jucători din piaţă. Oameni cu o experienţă vastă în lumea Crypto vor transmite informaţii relevante către audienţa prezentă. Companii precum Binance, OKX, Lbank, Gemini şi mulţi alţii vor fi pe scenă reprezentate de C level speakers.

Am ales topicuri de diferite niveluri de cunoştinte. Astfel, conferinţa va fi un tur complet de cunoştinţe. Cum în această perioadă încrederea în companiile mari a înregistrat o scădere, unele dintre topicuri vor fi "Cum să îţi alegi exchange-ul?" şi "Când şi cum să investeşti în siguranţă". Toate aceste seminarii vor fi susţinute de speakeri cu un puternic impact în industrie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb