CS Universitatea Craiova, primul club din Liga I care reacţionează la votul Austriei privind spaţiul Schengen

G.D.
Sport / 8 decembrie 2022

CS Universitatea Craiova, primul club din Liga I care reacţionează la votul Austriei privind spaţiul Schengen

În urma atitudinii revoltătoare a Republicii Austria, de a bloca accesul României la Spaţiul Schengen, Universitatea Craiova, fidelă principiilor înrădăcinate în ADN-ul său, a luat decizia de a sancţiona companiile austriece partenere cu un boicot total, a reacţionat CS Universitatea Craiova pe pagina sa de Facebook.

"Începând din această lună, clubul îşi va muta conturile de la banca cu acţionariat austriac Raiffeisen Bank, iar alimentarea cu combustibil şi consumabile a parcului auto al Ştiinţei nu se va mai realiza în staţiile OMW-Petrom. Totodată, începând de anul viitor, tradiţionalul cantonament de vară al leilor nu se va mai face în vreo staţiune montană din Austria, ci într-o altă ţară europeană care are condiţii de pregătire similare.

"Din punctul nostru de vedere, aceste companii, dar nu numai ele, sunt părtaşe la politica absurdă şi discriminatorie la adresa românilor şi a României, promovată de statul austriac în aceste zile. Sperăm ca demersului nostru să i se alăture întreaga suflare fotbalistică românească pentru că, astăzi mai mult ca oricând, trebuie să arătăm că suntem suficient de maturi din punct de vedere instituţional pentru a nu mai acţiona după dictonul: «Capul plecat, sabia nu-l taie! »", se mai arată în postare.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. felicitari

    Excelent. In acest fel voi putea sa imi fac eu rezervari in Austria. Cu escala in Ungaria. Sa crape prostii de ciuda.

    Isteria asta nationala are tinta gresita. Ar trebui pusa furia pe clasa politica din Romania, pe coruptia din Romania, pe concetatenii care aduc ilegal contrabanda, gunoaie, trafic de persoane, pe banii negri din Romania, etc. Dar ce pretentii sa ai cand seful PSD, lui Ciolacu, ii cad hartiile de 200 de lei din buzunar, de parca se pregatea sa dea dar netaxabil la o nunta. 

    1. Mai, Rezervatule, ai perfecta dreptate cand descrii Romania, insa ar fi trebuit sa fii foarte atent de ce am fost refuzati, iar atunci ai fi inteles ca trebuie taxati atat politicienii romani cat si cei austrieci.

      Hai, sa ai si tu o criza placuta! 

    Foarte bine fac Craiovenii, Austria trebuie sa plateasca pentru nesimtirea si tupeul lor.... Au sabotat Romania, au santajat Romania pentru bani si gazele din Marea Neagra.... Felicitari Romaniei ca nu s au lasat santajati de lichelele austriece... Toti romanii trebuie sa saboteze firmele austriece. Bancile, OMV Petrom, firma de lemne de la Sebes care polueaza la greu zona.. Gata cu furtul de lemne din Romania... Trebuie sa nu mai permitem sa fim calcati in picioare....

    Sa ii ceara și demisia lui Iohanis ca și el este un incompetent eșuat. De 8 ani nu a făcut nimic bun pentru România! Demisia!

    toata lumea normal la cap procedeaza asa cu masuri in oglinda , numai noi intoarcem obrazul de o mie de ori , rezultatul se vede . si noi avem vot dar avem frica in oase . poate vede si sclavul cu 4 stele

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb