CU O SUPRASUBSCRIERE DE PESTE ŞAPTE ORI Plasamentul privat de acţiuni Arctic Stream s-a încheiat în prima zi

J.P.
Piaţa de Capital / 11 iunie 2021

Plasamentul privat de acţiuni Arctic Stream s-a încheiat în prima zi

Pe 10 iunie 2021, TradeVille a încheiat cu succes şi în mod anticipat, chiar în prima zi, în condiţiile unei suprasubscrieri de peste 7 ori, oferta secundară de vânzare de acţiuni Arctic Stream (simbol AST) iniţiată de Dragoş Octavian Diaconu, acţionarul majoritar şi administratorul unic al companiei. Arctic Stream este unul dintre principalii integratori de infrastructură şi securitate IT din România, conform unui comunicat remis redacţiei.

În plasamentul privat au fost oferite spre vânzare un numar de 838.260 de acţiuni (simbol AST), preţul final stabilit in ofertă fiind de 25 RON/acţiune. Subscrierile totale înregistrate au depaşit 113 milioane RON, rezultând astfel într-o suprasubscriere de peste 7 ori faţă de valoarea iniţială a ofertei. Subscrierea minimă a fost de 6.000 de acţiuni, majoritatea subscrierilor fiind efectuate online pe platforma de tranzacţionare TradeVille.

În urma încheierii cu succes a ofertei, capitalizarea anticipată a Arctic Stream se situează la aproape 105 milioane RON. Compania va face demersurile necesare listării acţiunilor sale pe sistemul multilateral de tranzacţionare operat de Bursa de Valori Bucureşti, pe piaţa AeRO, cu simbolul AST. Listarea va fi asistată de TradeVille în calitatea sa de Consultant Autorizat.

Pentru Arctic Stream, primul pas facut către Bursa de Valori Bucureşti se integrează perfect intenţiei de accelerare a dezvoltării, inclusiv prin achiziţia de companii de profil şi intrarea pe noi segmente de business. Totodată, creşterea vizibilităţii şi a credibilităţii companiei vor contribui la atragerea unor noi talente în echipa proprie, dată fiind cererea tot mai ridicată de forţă de muncă pe piaţa IT.

Dragoş Octavian Diaconu, CEO şi fondator, Arctic Stream: "Le mulţumesc investitorilor pentru încrederea acordată Arctic Stream, pe baza performanţelor noastre de până acum, pe care le vom reconfirma în calitate de companie listată. Dorim să folosim atât capitalul financiar, cât şi cel de vizibilitate, obţinute pe Bursă, pentru a valorifica oportunităţile de dezvoltare oferite de piaţa IT&C, aducând în echipă alţi profesionişti care să contribuie la expansiunea business-ului".

"Succesul plasamentului Arctic Stream este un nou prijej de bucurie pentru noi. Avem în faţă o companie care s-a poziţionat excelent pentru a răspunde nevoilor de digitalizare rapidă create de pandemia COVID-19. Investitorii, prin intermediul TradeVille şi al Bursei de la Bucureşti, răsplătesc astfel inovaţia şi versatilitatea antreprenorilor care au găsit soluţii bune la probleme mari şi neaşteptate. Ne dorim că acesta să fie, ca şi în cazul altor emitenţi din noul val AeRO, doar începutul unei frumoase prietenii între Arctic Stream şi piaţa de capital din România", a declarat Ovidiu-George Dumitrescu, CFA, Director General Adjunct, TradeVille.

Opinia Cititorului ( 27 )

  1. 1) O fi intrat iar BNET la plasament ca la SAFE ?

    2) Cum a ales TRADEVILLE pe cei 149 speciali ? 

    Oare stie cineva sa ne raspunda ? 

    1. Hai sa incerc eu

      1) nu cred ca au gasit timp intre 2 majorari si 10 acordari de optiuni actiuni pentru nema rezultate-fabrica de impachetat fum 

      2)aici nu e un singur raspuns,se face si pe prietenii si pe marimea portofoliului si pealte participari cand au ei mare nevoie la o oferta.sunt alesi si clientii vechi care indeplinesc una dintre conditiile de mai sus

      eu si alt cunoscut am bagat ce aveam cash -mare noroc ca aveam cand am citit in document ca e actionar acolo si Roty de pe vechiul AGF.Am castigat o gramada si sunt zeci de insi care faceau la fel numai pe sfaturile gratis pe care le dadea el pe forumul ala!nu doar ca am castigat mult dar pot sa merg si la paguba cu unul ca el.Daca ala s-a bagat sigur e treaba ok cu arctic streamii astia 

      Salut,

      In ce document ai citit ca “e actionar acolo si Roty de pe vechiul AGF”.  

      Multumesc si succes 

      la plasament se face si un prospect mai simplificat,il gaseau participantii anexat si i-am vazut numele la actionarii trecuti in tabel

      Am vazut lista cu actionarii existenti, dar nu stiu care dintre ei este Roty ca n-am avut cont pe agf.

      Iti multumesc pentru opinia 1.1 si pentru raspunsul 1.3  

      Stii de ce si cand s'a inchis forumul AGF?

      Exista acum un alt forum cu profil similar?

      Multumesc 

      Nu stiu nici macar daca e inchis ca nu am mai intrat de peste 1 an

      Nu stiu de alt forum 

      Credeam ca e inchis de mai mult de un an.

      Eu n'am mai intrat pe el de 14-15 ani : )) 

      Ar fi tare daca a participat si BNET la plasament, fiindca din ce ma inteles sunt concurenti directi, doar ca Arctic are si profit adevarat :))

      Exista un grup de facebook, Investitori Fara Frontiere. E mai bun decat AGF, fara pompe ieftine.

      Exista un grup de facebook care de numeste: "Investitori Fara Frontiere" acolo se pare ca acum sa strans spuma investitorilor de pe BVB. Sunt discutii interesante, eu sunt de jumatate de an acolo si am invatat multe lucruri noi.

      Haha! Investitori Fara Frontiere ... Bine, baieti, da-ti navala si-o sa aflati voi cat de bun este :)))

      Ok, merci, am renuntat la FB din ianuarie a.c. Conceptul de "pompa" pe un forum/chat nu l'am inteles niciodata. "Pompa" poate da cineva ca Musk, sau cineva de teapa sa, cu un prestigiu si o notorietate in spate, nu un XYZ anonim de pe online.

      Cea mai "tare" pompa e: cumpara jos, hold, vinde mai sus. 

      Merci. Fara sa fiu lipsit de modestie nu stiu ce as mai putea invata atat de nou. Insa inca mai am de invatat ceva vechi despre mine, sa am rabdare si sa tin de hold. Dar asta e o discutie personala.

      ia uite ca a intrat BNET la AST,au comunicat pe BVB

      Investitori fara frontiere...un grup care cenzureaza parerile celor posteaza...daca postezi ceva contra valului...esti eliminat automat...niste smecheri...cu camasa alba

      ...

    Pe Min.de Finante la bilanturi se vede ca asta e companie cu mult cash,fara datorii nete,profit mare.Vedem mai in amanunt cand se listeaza.Cred ca de aia a fost interesul urias si a vandut tipul asta actiuni si nu a facut majorare.La prima vedere pare cea mai 'serioasa' companie care se listeaza.Daca se si comporta serios cu investitorii o s-o duca piata pe culmi chiar si fara sa aiba mari rezultate

    1. daca te uita la poza astuia si esti adeptul teoriei lui Lombroso iti dai seama ca inspira altceva decat alde Lakis, Dragoi, Ceocea si altii de la care te astepti sa-ti salte la propriu portofelul in inghesuiala

      În comparație cu Logofatu(BNET) cum stăm?

      pare si ala de incredere desi pe bursa si-a daramat reputatia dupa ce toata firma merge sa-si ia el actiuni in prostie

      Avem asa , dupa subscriere firma e evaluata la 105 milioane, pe minister finante am gasit 2020 cifra afaceri 44 - profit 6,3, 2019 18 afaceri -1,8 profit , 2018 afaceri 7 mil- profit 17k, 2017 afaceri 0 - pierdere 44,4k. Crestere anuala afaceri X2,5 si profit X3,5 ca in povesti. Se vede ca e inflatie, toata lumea vrea sa-si vanda firma si sa albeasca banii.

      La TTS e actionar un fost ministru de finante, nu stim cum de are actiunile alea dar dupa listare averea lui e alba imaculata perfect explicabila. 

      Avem asa , dupa subscriere firma e evaluata la 105 milioane, pe minister finante am gasit 2020 cifra afaceri 44 - profit 6,3, 2019 18 afaceri -1,8 profit , 2018 afaceri 7 mil- profit 17k, 2017 afaceri 0 - pierdere 44,4k. Crestere anuala afaceri X2,5 si profit X3,5 ca in povesti. Se vede ca e inflatie, toata lumea vrea sa-si vanda firma si sa albeasca banii.

      La TTS e actionar un fost ministru de finante, nu stim cum de are actiunile alea dar dupa listare averea lui e alba imaculata perfect explicabila. 

      Pai in comparatie cu BNET zic ca sta muult mai bine cu profit net de 6,3mil euro

      Corectia ar fi ca-s Ron, nu Euro, dar ideea ta ramane valabila.

    Hahaha a cumparat BNET si la plasamentul asta.Si inca 75000 de bucati aproximativ,de aproape 2 mil lei ceea ce inseamna ca au subscris de 10 mil.Zic unii ca AST asta are si niste contracte pe la cele mai sensibile zone din siguranta nationala .Sa vedem daca fratii Logofatu fac figuri cu astia ca tot sursele spun ca o sa dea de pereti cu ei Siguranta si cica le taie direct teava de la cel mai important furnizor-un gigant mondial

    Daca SAFE de la 4 lei in plasament s'a dus la 55 lei, algebra elementara spune ca "fridigiderele" de la Arctic ar trebui sa ajunga la 350 lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb