Cu R2B - Ready to Buy, Delta Studio ţinteşte o creştere a cifrei de afaceri cu 5 milioane de lei în primul an de implementare

Comunicate de presă / 4 august 2021

Furnizorul de soluţii pentru amenajări interioare Delta Studio a dezvoltat un nou proiect destinat clienţilor care îşi doresc o amenajare semnată de un arhitect, fără a beneficia, însă, de timpul sau posibilitatea de a apela la unul. Proiectul Ready to Buy (R2B) se bazează pe integrarea a noi resurse digitale şi pe sinergia fizic-virtual în conceperea unor soluţii de design care pot fi livrate imediat clientului pentru amenajarea locuinţei. R2B foloseşte materiale aflate pe stoc, ceea ce îi conferă disponibilitate şi furnizare rapidă, conform unui comunicat remis redacţiei.

Componenta digitală a proiectului are avantajul unei selecţii rapide şi a unui buget optimizat, deoarece orice comandă de amenajare R2B beneficiază automat de o reducere de preţ de 15%.

Proiectul amenajărilor R2B - Ready to Buy a luat naştere ca urmare a interesului crescând pentru design şi calitatea amenajărilor din partea cumpărătorilor. Această tendinţă este susţinută şi confirmată şi de noua orientare a ofertei online în favoarea materialelor inspiraţionale.

Amenajările R2B sunt create de echipa proprie de arhitecţi Delta Studio, care a fost premiată în două rânduri la nivel internaţional, în cadrul competiţiei Europe Property Awards din Londra. Arhitecţii Delta Studio se ghidează după ultimele tendinţe în design, lansate la târgurile internaţionale din domeniu.

Interfaţa digitală intuitivă a proiectului prezintă publicului o varietate de propuneri, în acord cu stilurile actuale de design. Odată aleasă amenajarea preferată de pe site-ul deltastudio.ro/idei-de-amenajare, utilizatorul este îndrumat să calculeze cantităţile necesare pentru spaţiul său şi să lanseze comanda. Pachetul de produse se găseşte în stoc şi ajunge la client în câteva zile de la plasarea comenzii.

Componenta digitală a proiectului este integrată cu cele zece showroomuri Delta Studio existente în cele mai importante oraşe ale ţării. Astfel, înainte de achiziţionare, clienţii pot vizualiza produsele selectate. Showroomul principal Delta Studio din Bucureşti expune fizic trei dintre ambientele prezentate în platforma online, pentru a ilustra concret implementarea şi corespondenţa virtual-real.

În portofoliul general al conceptelor de design din cadrul Delta Studio, sunt incluse atât propuneri pentru clienţii care achiziţionează sau reamenajează o locuinţă cât şi pentru dezvoltatorii imobiliari. Pentru aceştia din urmă, un proiect de design interior de calitate reprezintă un punct de susţinere a ofertei către potenţialii clienţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb