Cum devii în 2023 din angajat în bancă antreprenor şi broker de credite

G.D.
Companii / 18 ianuarie 2023

Valentin Anghel, CEO & Founder AVBS Credit

Valentin Anghel, CEO & Founder AVBS Credit

Să lucrezi în domeniul financiar-bancar poate să fie, de cele mai multe ori, destul de dificil, având în vedere că o astfel de profesie necesită fie lucrul peste program, o agendă destul de strictă, şefi şi activităţi repetitive, conform unui comunicat remis redacţiei. Toate aceste sarcini dezvoltă momente suprasolicitante, iar atingerea echilibrului dintre viaţă personală şi profesie devine o reală provocare.

Potrivit sursei citate, în momentul de faţă un număr tot mai mare de specialişti din domeniul bancar renunţă la jobul solicitant din bancă şi optează către alte domenii de activitate, alegând o reconversie profesională tot în domeniul financiar, şi anume brokerajul de credite.

Cele mai întâlnite motive pentru care persoanele care activează în domeniul bancar aleg să devină brokeri de credite în sistem de franciză sunt următoarele:

-O mai mare flexibilitate;

-Autonomie în privinţa structurării şi organizării propriei activităţi profesionale;

-Mai mult timp liber care poate fi alocat familiei şi hobbyurilor;

-Câştigurile nelimitate în raport cu implicarea;

-Ofertarea şi creditarea unui număr mai mare de clienţi;

"În ultima perioadă, planurile de carieră ale mai multor persoane se află într-o continuă ascensiune deoarece aceştia se confruntă cu nevoia de a avea o viaţă personală împlinitoare, dar şi de a accesa mai multe oportunităţi de evoluţie pe plan profesional. La AVBS Credit, am făcut eforturi constante pentru a completa aceste nevoi, pentru ca toţi membrii echipei să beneficieze în mod organic de tot ceea ce au nevoie, venituri mari şi timp necesar de petrecut cu familia", explică Valentin Anghel, CEO & Founder AVBS Credit.

Alegerea unui nou domeniu ţine de motivaţia fiecăruia, iar în profesia de broker de credite nu există limite, fie că se discută despre câştiguri, fie de maniera de organizare a activităţilor sau de timpul petrecut cu cei dragi, în orice perioadă a anului. Ca broker francizat îţi planifici cum doreşti timpul liber şi/sau concediile.

Astfel, specialiştii care ştiu să acceseze beneficiile balanţei dintre muncă si viaţă personală, elimină stresul unui job solicitant şi obţin aprecierea dorită în carieră, bucurându-se de toate avantajele şi beneficiile de a fi broker de credite şi antreprenor în sistem de franciză!

Unul dintre cele mai importante avantaje ale profesiei de Broker de Credite la AVBS Credit este că acesta poate avea câştiguri de peste 10.000 - 15.000 euro pe lună şi poate să ajungă chiar şi la suma de 200.000 euro pe an. Acest tip de beneficii, îmbinate cu flexibilitatea de organizare a activităţii de lucru, conduc la cele mai bune rezultate.

"Deoarece încurajăm spiritul antreprenorial al specialiştilor din domeniul financiar-bancar, în primul trimestru al anului 2023 oferim o reducere de 50% de la taxa de franciză" declară Valentin Anghel, CEO & Founder AVBS Credit.

Reducerea se aplică pentru persoanele care au minimum 1 an experienţă bancară.

AVBS Credit lucrează cu peste 30 de bănci şi IFN-uri din România, iar serviciile sunt gratuite pentru clienţii care optează pentru un credit. AVBS Credit este membră A.R.B.C. (Asociaţia Română a Brokerilor de Credite), se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb