Contextul pandemic cu restricţii numeroase, sistemul de muncă hibrid sau telemunca au produs schimbări fundamentale în ceea ce priveşte cererea pe toate nişele pieţei rezidenţiale. Astfel, pe segmentul de top al pieţei (premium & lux) pe lângă penthouse-uri în locaţii centrale, cumpărătorii caută vile în zone din apropierea Bucureştiului, bine conectate cu Capitala, conform unui comunicat remis redacţiei.
O astfel de proprietate, unicat, este disponibilă pe piaţă pe malul lacului Snagov. Vila, în suprafaţă de 1.732 mp construiţi are 10 dormitoare şi numeroase facilităţi precum locuinţă secundară pentru personal, piscină interioară, teren de tenis, debarcader şi garaj pentru patru bărci, ponton, sală de fitness, saună şi salină, loc de joacă şi casuţă în copac pentru cei mici. Preţul de listare este de 4.200.000 EUR.
"Pentru a fi catalagată de lux o proprietate are nevoie în primul rând de unicitate. Prin poziţionarea sa într-o zonă cu circuit închis şi ieşire de 700 m direct la lacul Snagov, într-o oază de verdeaţă şi aer curat, BONVIE Snagov oferă un stil de viaţă aparte, intimate, siguranţă şi confort", spune Ştefan Dumitru, CEO, BONVIE Snagov, adăugând: "Situată pe un teren de 5.000 mp, la care se adaugă o pădure de stejari seculari de 3.000 mp, proprietatea se pretează persoanelor cu un stil de viaţă activ ce pot practica sporturi nautice, jogging sau plimbări cu bicicleta."
Dispusă pe demisol, parter, etaj şi mansardă, vila oferă dormitoare şi băi numeroase, zonă de generoasă de zi (living & dinning), bucătărie şi zone separate de birou, bibliotecă şi spaţii de depozitare. Proprietatea se bucură de deschidere unică în zonă la lac, sub formă de golf, precum şi un ponton cu platformă betonată pentru şalupe, 700 mp de luciu de apă şi garaj pentru patru bărci. Spaţiile verzi, amenajate după un concept integrat de peisagistică, ocupă o suprafaţă semnificativă.
Finalizarea autostrăzii A3 împreună cu Autostrada Urbană au creat noi oportunităţi imobiliare în localităţile limitrofe din partea nordică - Snagov, Moara Vlăsiei, Baloteşti etc- datorită conexiunii facile cu Bucureştiul. Această investiţie, coroborată cu noi investiţii în proiecte comerciale sau educaţionale, asigură persoanelor cu venituri ridicate toată infrastructura necesară pentru a migra din Bucureşti către zonele limitrofe pentru un stil de viaţă conectat cu natura, mai puţină poluare şi mai multe opţiuni de petrecere a timpului liber la aer curat.