Cupa Davis: China nu mai ajunge la meciul de la Piatra Neamţ

Ziarul BURSA #Sport / 18 februarie 2020

Echipa de Cupa Davis a Chinei nu poate ajunge în ţara noastră pentru întâlnirea de Cupa Davis din play-off-ul Grupei Mondiale I, care ar trebui să se dispute pe 6-7 martie la Piatra Neamţ, din cauza epidemiei de coronavirus.

Anunţul a fost făcut de către vicepreşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac: "Chiar astăzi (n.r. ieri) am primit un răspuns de la federaţia internaţională. În această seară (luni 17 februarie) se va lua o hotărâre. Pentru că federaţia chineză a transmis deja că nu poate veni, dar federaţia internaţională nu a luat încă o hotărâre în sensul ăsta. Deci federaţia chineză a trimis un mail la federaţia internaţională în data de 7 februarie, iar cei de acolo vor lua o hotărâre în această seară. Ultimul cuvânt aparţine federaţiei internaţionale, ei hotărăsc dacă se amână sau pierd meciul. Dar probabil că vor amâna. Deşi aici, cu amânarea este greu, pentru că există calendare internaţionale, trebuie să găsească o altă dată care să coincidă. Chinezii nu au cerut o amânare, ei au anunţat că nu pot ieşi din ţară până la sfârşitul lui aprilie din cauza epidemiei de coronavirus. Pentru că delegaţia era formată din 16 persoane, şi doar 2-3 jucători e posibil să fie în afara Chinei". Cosac a vorbit, pentru Agerpres, despre posibilitatea câştigării la "masa verde'' a acestei întâlniri: "Putem lua în calcul şi treaba asta, depinde cum stau cei de la federaţia internaţională cu perioadele pentru meciurile de genul acesta. Pentru că sunt foarte puţine perioadele în care ei organizează întâlniri de Cupa Davis. Din cauza calendarului competiţional internaţional. Adică săptămânile rezervate pentru Cupa Davis şi Cupa Federaţiilor sunt distincte şi bine determinate. Acum aşteptăm, vom avea un răspuns".

Echipa României de Cupa Davis urma să întâlnească China în play-off-ul Grupei Mondiale I, în 6-7 martie, la Piatra Neamţ, conform tragerii la sorţi care a avut loc în luna octombrie a anului trecut. În cazul în care echipa noastră va câştiga întâlnirea din martie 2020 va juca încă un play-off, în septembrie 2020, la care vor participa şi echipele care au pierdut în calificările pentru turneul final.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb