Cupon Pro - patru ani de succes pe piaţa din România

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 20 iunie 2008

Cupon Pro, compania care oferă toate serviciile de marketing integrat la punctele de vânzare, aniversează în luna iunie patru ani de existenţă pe piaţa din România.

Istoricul Cupon Pro se leagă de vara anului 2004, când avea să fie lansată în România prima campanie de cuponing. Serviciul, a cărui eficienţă a fost confirmată în mai toate ţările vestice, avea să fie adaptat specificului pieţei Româneşti. Astfel, în doar patru ani, au fost lansate pe piaţă peste 20.000.000 de cupoane.

Anticipând tendinţele din piaţă dar şi din dorinţa de a oferi clienţilor alternative multiple de comunicare cu consumatorul, Cupon Pro şi-a dezvoltat continuu competenţele. În prezent, compania acoperă o arie însemnată de expertiză şi oferă, pe lângă campaniile punctuale de cuponing, o gamă completă de servicii de marketing integrat la punctele de vânzare (BTL la punctul de vanzare, in store media, mercantizare). Astfel, numai în ultimul an, Cupon Pro a realizat peste 200 de campanii de marketing integrat la punctul de vanzare.

Pe o piaţă în formare, Cupon Pro şi-a completat şi adaptat portofoliul de servicii conform cerinţelor de business ale clienţilor, contribuind la dezvoltarea acestora. Dinamica rapidă a vânzărilor FMCG precum şi eficienţa demonstrată a promovării la punctul de vânzare au facut ca numarul producătorilor care alocă bugete pentru comunicarea in store să crească simţitor. Printre clienţii Cupon Pro se numără în prezent: Quadrant Amroq Beverages, L"Oreal Romania, Johnson Wax, Tnuva, Ferrero, MasterCard.

"Ne propunem să menţinem ritmul de dezvoltare, investind tot mai mult în creşterea nivelului calitativ şi creativ al serviciilor livrate clienţilor noştri", declară Nicoleta Padure, Director General Cupon Pro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb