D-Link integrează tehnologia Microsoft NAP

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 15 mai 2008

D-Link, furnizorul de soluţii complete pentru reţele de computere destinate consumatorilor individuali şi companiilor, anunţă că a integrat tehnologia Microsoft NAP (Network Access Protection) în familia sa de switch-uri xStack. Microsoft NAP este o nouă platformă care controlează accesul la resursele reţelei, bazându-se pe identitatea fiecărui computer-client şi a modului în care acesta respectă politica de guvernare corporatistă a unei companii.

Cu ajutorul Microsoft NAP, switch-urile D-Link xStack garantează că accesul fiecărui host în reţea este posibil numai dacă respectă politicile de securitate IT precum şi dacă există o reactualizare a patch-urilor şi semnăturilor anti-virus din sistemul de operare. Disponibilă acum pentru Windows Server 2008, Microsoft NAP permite administratorilor de reţea să definească niveluri granulare de acces în reţea, în funcţie de mai multe aspecte: cine este clientul respectiv, din ce grupuri face parte şi în ce măsură respectă o anumită politică de guvernare corporatistă. Principalele obiective ale D-Link şi Microsoft sunt ca utilizatorii să îşi poată asigura sistemele de reţele împotriva unor computere posibil infectate şi să implementeze politici de securitate mai eficiente în reţele.

"La Microsoft, suntem încântaţi că D-Link a integrat Network Access Protection în produsele sale, ajutând astfel clienţii să implementeze tehnologia NAP în întreaga lor infrastructură," a declarat Gareth Hall, Windows Server Product Manager, Microsoft Marea Britanie.

Familia xStack de la D-Link este o soluţie de switching de mare performanţă, care oferă acel nivel superior de viteză şi funcţionalitate în administrare şi securitate pe care îl impune piaţa de afaceri actuală, în continuă schimbare. În ultimii doi ani, D-Link a ajuns să se bucure de recunoaştere la nivel global, gama sa de switch-uri xStack înregistrând o ascensiune semnificativă în sectorul de telecomunicaţii şi cel corporatist.

Comentând acest anunţ, Dave Smith, VP Business Solutions D-Link Europa, a declarat: "Parteneriatul dintre D-Link şi Microsoft completează setul de caracteristici puternice ale familiei noastre de switch-uri corporatiste xStack. Pe viitor, intenţionăm să integrăm tehnologia Microsoft NAP şi în produsele noastre de securitate NetDefend, ceea ce ne va permite să asigurăm securitatea comunicaţiilor E2ES. Asigurarea unui nivel maxim de securitate a reţelei este obiectivul pe care doresc să îl atingă la ora actuală profesioniştii din sectorul IT şi directorii departamentelor tehnice. Integrând NAP în soluţiile de la D-Link, clienţii noştri vor beneficia de politici de securitate îmbunătăţite pentru accesul în reţea," a fost concluzia lui Dave Smith.

Tehnologia xStack, care acoperă de la switch-uri 10/100 şi Gigabit până la switch-uri managed Layer 2, -3 and -4, oferă o soluţie completă pentru orice mediu corporatist. Toate switch-urile xStack sunt dotate cu caracteristici complete de securitate şi control, un nivel performant de Quality of Service (QoS), şi o interfaţă simplă de administrare, care uşurează mult activitatea administratorilor de reţea.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb