DAAS România estimează pentru anul acesta o creştere a cifrei de afaceri cu 25%, faţă de 2008

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri Industriale / 5 mai 2009

DAAS România, companie care activează pe piaţa de echipamente şi utilaje pentru industria hotelieră, vizează în acest an o cifră de afaceri de circa 25 milioane de euro, cu 25% mai mult faţă de afacerile înregistrate în 2008, au declarat reprezentanţii companiei.

"Creşterea estimată pentru anul în curs se bazează pe rezultatele din primul trimestru şi pe semnalele pe care le avem din piaţă. În momentul de faţă avem în derulare proiecte demarate acum un an sau doi. Economia se va stabiliza în următorii doi ani, iar potenţialul investiţional pe pieţele HoReCa şi retail din România este foarte crescut", a declarat pentru NewsIn directorul de vânzări al DAAS România, Adrian Craioveanu. De asemenea, compania vizează până în 2013 atingerea unei cote de 34% din piaţa echipamentelor pentru utilajele frig comercial din România.

În plus, pentru perioada 2009-2013, DAAS România are drept obiective intrarea pe pieţele de profil din Europa de Est şi Sud-Est, în ţări precum Moldova, Ucraina, Serbia, Bulgaria şi extinderea domeniilor de activitate, mai exact pătrunderea pe segmentele de patiserie, cofetărie, panificaţie şi prelucrarea cărnii.

Reprezentanţii companiei declarau la începutul anului că vizează atingerea unei cote de piaţă de 40% în calitate de furnizor de echipamente HoReCa şi 25% pentru sectorul de retail.

Anul trecut, cifra de afaceri a furnizorului a fost de circa 20 milioane de euro, în uşoară creştere faţă de cele 19 milioane înregistrate în anul 2007. Compania DAAS activează pe piaţa locală de 15 ani şi este unul dintre principalii jucători în domeniile soluţiilor şi echipamentelor destinate sectoarelor HoReCa şi retail din România.

Totodată, furrnizorul de echipamente este unic importator în Româ­nia al grupului Epta, pentru frig comercial, Cefla în ceea ce priveşte rafturile pentru spaţii comerciale, Ubert, Mareno, Fruilinox, Oem, Lainox (echipamente bucătării profesionale), Frigomeccanica (baruri profesionale) şi Piazza (accesorii pentru bucătărie).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb