DAN BARNA: "Florin Cîţu a generat în mod gratuit o criză politică majoră"

J.P.
Politică / 15 aprilie 2021

"Florin Cîţu a generat în mod gratuit o criză politică majoră"

Vicepremierul Dan Barna susţine că prim-ministrul "a generat în mod gratuit o criză politică majoră, perfect evitabilă, pentru o victorie măruntă de orgoliu".

Barna a scrsi pe pagica sa de facebook: "Florin Cîţu a decis să anunţe public demiterea unui ministru al USR PLUS în timp ce stăteam de vorbă despre variantele mature de soluţionare a diferendului. S-a pregătit din timp pentru o lovitură pe care şi-a dorit-o spectaculoasă, dar care s-a dovedit incredibil de imatură şi dăunătoare stabilităţii coaliţiei. Florin Cîţu a generat în mod gratuit o criză politică majoră, perfect evitabilă pentru o victorie măruntă de orgoliu. Prima condiţie a unui parteneriat e respectul. Pentru a primi respect trebuie să oferi respect. Astăzi asta nu s-a întâmplat", a scris, miercuri seara, pe Facebook, Dan Barna.

El spune că prim-ministrul "ştia bine că avea în USR PLUS parteneri loiali". "A verificat asta de zeci de ori în ultimele luni. Ştia că suntem corecţi, ştia că eu, personal, dar şi colegii mei, am căutat întotdeauna calea unui acord rezonabil. Ştia Florin Cîţu la fel de bine că eram la câteva birouri sau un telefon distanţă şi eram dispus să discut zile întregi dacă era nevoie pentru a păstra unitatea coaliţiei, pentru a rămâne concentraţi pe reforme, pentru a continua un efort pe care l-am început împreună", arată viceprim-ministrul.

Opinia Cititorului ( 15 )

  1. Vă ieși sucar mare ! Voiculescu e omul lui Ciolos, care se crede deja viitorul Președinte al României!

    1. Au venit prin dosare penale, manifestatii in strada, violenta verbala si jigniri. Asa si pleaca. Niste incompetenti, hoti cu intreaga energie conectata la claxon.

      Gresit. Au venit dupa oug13 Stiuca-Dragnea-Grindeanu-Iorda che si au crescut prin carisma personala si autentica a doctorului in matematica Nicusor Dan.

      Acum vor pleca incet incet pe lipsa de carisma a domnilor ”ochelari-multumesc” Barna si ”un milion de euro salar la Bruxelles” Dacian Ciolos. 

      Atunci cand intr-un domeniu de activitate controlat de un minister apar numeroase probleme, chiar daca acestea nu au ca vinovat direct ministrul, mi se pare normal ca acel ministru sa isi dea demisia (varianta eleganta, decenta si evoluata) sau sa fie demis.

      Am votat USR-PLUS dar o spun raspicat ca s-a procedat corect in cazul Voiculescu iar Barna daca continua sa se lamenteze si sa tot planga, va semana tot mai mult cu Dragnea. Cand primea ordine de la sotia dictatoare nu a mai comentat propria situatie jenanta (desi trebuia doar sa isi faca bagajele si sa plece de la conducerea partidului). 

      Obisnuiti-va toti politicienii cu gandul si cu mentalitatea ca acolo unde activitatile nu decurg normal si tot apar probleme, ministrul de resort trebuie sa plece. Punct si nimic altceva! 

      Avem un singur prim-ministru, nu 4 (pe Orban, pe Johanis, pe Barna, pe Ciolos). Lasati-l sa-si faca treaba. Daca lucrurile merg prost intr-un domeniu, schimbati ministrul, iar daca merg prost in mai multe domenii, schimbati prim-ministrul. In rest, voi taceti , iar pe prim-ministrul lasati-l sa-si faca treaba. 

      Ce este asa de greu de inteles?

      MAASCARICIUL BARNA,a anuntat ieri cu "manie proletara" ca dupa demiterea IMBECILULUI de la sanatate,Ministrii USR-PLUS nu vor mai participa la sedintele de guvern atata timp cat Premier va fi CATU. Azi,la ora 13,este sedinta de guvern. Fac pariu ca Ministrii USR-PLUS,se vor prezenta smeriti la sedinta,in timp ce BARNA,v-a face niste ochi ca de peste MORT.!

    Dan Barna si Dacian Ciolos ne-au dezamagit cu spiritul de gasca de cartier.Sunt pitici politici .Sa nu candideze la presedintie .Sa puna interesele cetatii mai presus de ale nepriceputului si rau intentionatului Vladut Voiculescu .Comunistii la inceput erau o gasca foarte galagioasa ,doar vreo 500 cand rusii i-au cocotat in fruntea tarii,neomarxistii sunt acum ceva mai multi ,cu si mai multi bani si mai multa galagie.Ganditi-va nemernicilor la sanatatea romanilor in primul rand.

    1. CIOLOS daca_candideaza la presedintie de frumos ce este o sa-l voteze toate femeile mai ales alea din Zalau.

    Afară de la guvernare, trădători de țară!

    Rețeaua lu Colos trebuie destructrata rapid de DIICOT. Toti acoliții neomarxismului arestați și băgați cu forța în spitale Covid de unde să nu poată să iasă. 

    Faptul că s-au isterizat atât de tare arată că planificau sa prăduiască sistemul de sănătate sau sa conecteze corporații medicale la banii Casei de Asigurari de Sănătate.

    Daca Voiculescu și fufa aia și-ar fi văzut de treaba lor și nu începeau cu hitlerisme la popor, erau și acum la minister. 

    1. BARNA E NERVOS , CA N-A MAI FOST LASAT OMUL LUI , SA FACA BOROBOATE , SI SA CALCE IN STRACHINI , IN CONTINUARE !!! A FOST PUS UN INCOMPETENT , CA MINISTRU AL SANATATII !!! L-ATI AUZIT : A FACUT , TOT CE A PUTUT !!! E DEZAMAGIT CA , AU FOST MORTII , PREA PUTINI !!! IN ALTA TARA , I SE PUNEAU CATUSELE !!! AICI , MERGE SI ASA !!!

      Defineste neomarxismul,ca m-am saturat sa tot aud asta fara a sti ce intelegeti voi prin termenul respectiv

      Pentru inceput citeste prostiile scrise de una Bogdan, roata motrice. Asa a zis ciolos despre ea.

      Dupa ce citesti si declari ca ai inteles, iti mai dau cateva informatii. Apoi citesti ce a scris marx si faci comparatie. 

      Tu ai nevoie de defintii ca sa te destupi la minte? Cauta si tu pe internet tot ce tine de Klaus Schwab, WEF, Bill Gates, Soros.. si ideile care sunt vehiculate si vei intelege. Nu e greu.

    circul asta face parte dintr-un plan mai mare , de albire a jegurilor din pnl ,si care incep sa dea de inteles ca sint niste fete mari , si ca toate relele care au pus Romania la pamant , sint din cauza usr . deja catzu si johanis par personaje prizabile , alaturi de , demonii din usr . psd -pnl -usr aceiasi mizerie !

    Bine ca a fost demis Vladut ca iar ne trezeam naibii in carantina. M-am saturat de masurile lor tampite.Vreau sa se deschida Restaurantele macar din Mall-uri ca au mai mult spatiu ca sa pot manca si eu civilizat.

    Cat despre vaccinuri Antigripalul e foarte bun nu am avut nici efecte secundare si nu m-am imbolnavit de vreo gripa sau viroza. Dar de cele anti-covid imi e frica 

    GRIJE : vă degenerează D - na Șoșoacă , grijă mărită ...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb