DAN BARNA: ''Republica Moldova a ales să privească spre Uniunea Europeană''

G.U.
Politică / 16 noiembrie 2020

''Republica Moldova a ales să privească spre Uniunea Europeană''

Preşedintele Uniunii Salvaţi România, Dan Barna, consideră că Maia Sandu a obţinut "o victorie uriaşă" la alegerile prezidenţiale din Republica Moldova, potrivit Agerpres.

"Victorie uriaşă pentru Maia Sandu. Republica Moldova a ales să privească spre Uniunea Europeană. Maia nu va avea o sarcină uşoară în a-şi întoarce ţara pe drumul prosperităţii şi al valorilor democratice, dar dacă cineva poate reuşi acest lucru, atunci ea este acea persoană. Aşa cum se întâmplă adesea şi în cazul României, Diaspora a dat o lecţie de mobilizare şi democraţie extraordinară. Numărătoarea voturilor nu este încă finală, însă votul pro-european a fost atât de masiv încât nimic nu se mai poate schimba din acest punct de vedere. Aşadar, felicitări şi putere de muncă, Maia!", a scris liderul USR, pe Facebook.

Candidatul Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Maia Sandu, a câştigat detaşat alegerile prezidenţiale din Republica Moldova, ea având un avans de peste 15% după numărarea a 99,86% din voturi, arată datele centralizate de Comisia Electorală Centrală (CEC), notează sursa citată.

Potrivit rezultatelor preliminare prezentate de CEC, până luni la ora 8,00, au fost centralizate procesele verbale din 2.140 din totalul celor 2.143 secţii de votare, iar Maia Sandu a obţinut 938.390 din totalul celor 1.628.370 voturi valabil exprimate, ceea ce reprezintă 57,63%.

Contracandidatul său, actualul preşedinte Igor Dodor, care a candidat ca independent, având însă susţinerea Partidului Socialiştilor din Republica Moldova, a fost votat de 689.980 de alegători, ceea ce înseamnă 42,37%.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Nea' Barnica-Elsa, lasa propaganda desantata in favoarea UE, pt ca in Moldova avem de a face cu niste aranjamente si permutari dirijate clar de Moscova, in care UE sa vine cu banii si cu proiectele, iar rusii isi pastreaza toate parghiile importante de putere, mai ales in sfera oculta! Cand vor dori sa-i dea jos oamenii lui Soros si ai UE, o vor face rapid si fara probleme, scapand de acestia ca de niste masele gaunoase!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

11 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5032
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3246
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur365.2626

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb