DAN CĂRBUNARU: ''Premierul solicită autorităţilor competente ca orice formă de intimidare a jurnaliştilor să fie investigată''

G.U.
Politică / 5 aprilie 2022

Sursă foto: Guvernul României

Sursă foto: Guvernul României

Premierul Nicolae Ciucă solicită autorităţilor competente ca orice formă de intimidare a jurnaliştilor să fie investigată, iar vinovaţii traşi la răspundere, a transmis purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, conform Agerpres.

"Guvernul României susţine total libertatea presei. România este o ţară democratică, în care dreptul la informare şi libertatea de expresie sunt sacre. Premierul Nicolae Ciucă solicită autorităţilor competente ca orice formă de intimidare a jurnaliştilor sa fie investigată, iar vinovaţii traşi la răspundere", a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, i-a solicitat, luni, premierului Ciucă să nu mai blocheze investigarea acuzaţiilor la adresa sa privind plagierea tezei de doctorat, după ce jurnalista Emilia Şercan a susţinut într-o postare pe Facebook că este supusă unor "acţiuni de discreditare şi intimidare" după data de 18 ianuarie, când "a dezvăluit că teza de doctorat a premierului este plagiată".

"Am decis să denunţ public acţiunile de discreditare şi intimidare la care sunt supusă după 18 ianuarie 2022, data la care am dezvăluit că teza premierului României, Nicolae Ciucă, este plagiată. Am decis acest lucru pentru că jucătorul-cheie în această operaţiune este chiar statul român: o probă pe care am furnizat-o Poliţiei Române pentru a identifica autorul unei infracţiuni de violare a vieţii private a fost scursă din dosar în aceeaşi zi, iar ulterior a devenit baza unei ample operaţiuni de kompromat. Am acordat timp organelor de cercetare penală - Parchet şi Poliţie - să ancheteze scurgerea de informaţii pe care am reclamat-o la data de 18 februarie 2022. Vreme de 45 de zile nu am fost nici măcar audiată în dosarul deschis ca urmare a plângerii prin care am reclamat scurgerea de informaţii, iar timp de 19 zile Parchetul şi Poliţia au refuzat să îmi comunice numărul de înregistrare a dosarului penal!", a scris Şercan.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Poate ca ar trbui ca cineva sa ii verifice si studiile acestei"elena neteodoriu",ca sa vada romanii daca ea este imaculata.? Este usor sa arunci cu pietre in toti cei pe care ea,la comanda doreste sa ii improste cu noroi.? Se aude la guverna acest lucru.?

    1. Apropo.Intentionat am scris "teodoriu",spre a nu o compara pe "nerevolutionara" sercan, cu eroina de pe jiu.!

    Poate ca ar trbui ca cineva sa ii verifice si studiile acestei"elena neteodoriu",ca sa vada romanii daca ea este imaculata.? Este usor sa arunci cu pietre in toti cei pe care ea,la comanda doreste sa ii improste cu noroi.? Se aude la guverna acest lucru.?

    1. de unde stii ca sint pietre ? s-o dea in judecata daca nu- i adevarat . pina atunci stai calm fara sa postezi de 3 ori acelasi lucru .

      ...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb