Dan Tudorache cere anularea alegerilor în tot Bucureştiul şi renunţă la cererea de renumărare a voturilor

G.U.
Politică / 1 octombrie 2020

Dan Tudorache cere anularea alegerilor în tot Bucureştiul şi renunţă la cererea de renumărare a voturilor

Dan Tudorache a cerut astăzi anularea alegerilor din Capitală şi reluarea întregului proces electoral după imaginile cu sacii cu voturi de la Sectorul 1 prezentate miercuri seară de Antena 3 şi RTV, conform G4Media.ro. Tudorache a spus că rezultatul a fost "viciat" inclusiv pentru primarul general şi a cerut reluarea alegerilor în Bucureşti.

Poliţia a deschis o anchetă după ce Antena3 a difuzat, miercuri seară, imagini în care se văd nişte oameni care intră într-o sală plină cu saci cu voturi, susţinând că ar fi vorba de imaginile de pe camerele de supraveghere din zona securizată a Biroului Electoral Sector 1 Bucureşti.

Jandarmeria a transmis printr-un comunicat de presă că "încăperea în care sunt depozitate materialele electorale a fost desigilată la cererea preşedintelui biroului electoral": "În legătură cu imaginile apărute în spaţiul public care prezintă o activitate desfăşurată în data de 29 septembrie a.c. în incinta Biroului Electoral al Sectorului 1, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti face următoarele precizări: Încăperea în care sunt depozitate materialele electorale a fost desigilată la cererea preşedintelui biroului electoral, jandarmul întocmind, de fiecare dată, în acest sens un proces-verbal de predare-primire a încăperii respective. Precizăm faptul că accesul în încăperea respectivă este permis doar cu acordul preşedintelui biroului electoral de sector, iar incinta este luată în protecţie după sigilare. Activităţile desfăşurate în interiorul încăperii nu intră în competenţa instituţiei noastre atâta timp cât persoanele autorizate desfăşoară activităţi legate de procesul electoral".

Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, a acuzat USR de fraudă şi a cerut pe Facebook repetarea alegerilor, postând printscreenuri din imaginile apărute în spaţiul public.

Clotilde Armand, câştigătoare în faţa lui Dan Tudorache la Sectorul 1 în urma scrutinului de duminică, spune însă că oamenii care apar în filmări sunt observatori care asistau la numărare.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Hotii au iesit la atac de teama puscariei cu stiri contrafacute (marca PSD).

    Jandarmeria: Nu s-a umblat la sacii cu voturi 

    În urma scandalului cu presupusele Imagini, Jandarmeria București a explicat, miercuri seară, că nimeni nu a avut acces la sacii cu voturi, dar în exteriorul clădirii mai multe persoane se filmau reciproc și provocau scandal. 

    „Încăperea în care sunt depozitate materialele electorale este asigurată cu post permanent de protecţie. Accesul în zona respectivă este restricţionat pe timpul cât aceasta este sigilată şi permis doar celor care au acest drept. Persoanele care au intrat în clădirea în care se află şi Biroul Electoral, au fost legitimate şi nu li s-a permis accesul în zonă acestea părăsind incinta. Nimeni nu a pătruns în zona restricţionată”, a transmis, miercuri seară, Jandarmeria Bucureşti. 

    Poliția și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au început verificări pentru a stabili dacă imaginile difuzate de Antena 3 sunt reale. 

    Latrina 3 trebuie inchisa urgent.

    Dezinformeaza si tampeste oamenii onesti. 

    1. A3 a fost singurul post care prezenta ce face Udrea in perioada de glorie a lui Basescu. Singurul post care a vorbit de Videanu. Singurul post care vorbea de procurorii DNA pe vremea in care orice idiot se inchina la icoana lui Kovesi.

      Tot asa faceati spume si atunci.Acum va faceti toti ca ati uitat dupa ce lucrurile au fost dovedite... 

      Bai amice. Da, ai dreptate despre perioada aceea. Acum insa Antena 3 minte cu nerusinare. Cu nesimtire. Dezinformeaza maxim. Deschide ochii.

    Erau niste "obervatori" ?!

    Adica cine si ce cautau acolo ? Erau oare persoane care monitorizau campul tactic ?

    Unii eu impresia ca daca au facultati atunci ei nu pot sa fie prostiti. Desi e cunoscut pt orice golan ca astia sunt in general cel mai usor de fraierit. Cam asa sunt votantii USR.  

    1. ai pus tusul pe pesede, este ?

      Eu, de exemplu, am pus tusul pe ma-ta, in sensul ca am votat-o pt Primaria Centurii Bucurestiului!

      'Nea Tepes, nu te mai cazni asa sa sustii PSD-ul, ca ti-au ajuns hemoroizii in amigdale de la atata efort. Gata, asta a fost, ati pierdut. Sunteti asa de prosti, ca nici sa furati nu mai sunteti in stare. PSD-ul lui Adrian Nastase era partid de academicieni pe langa voi. Prostilor :-)))))))

      Vezi, daca ma-ta a suferit de boala vacii nebune? A fatat un bou retardat ca tine, care isi lasa excrementele pe unde nimereste, inclusiv pe acest site!! Crestinii obisnuiesc sa spuna despre astfel de boi: "De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere"!

    Cu ochi și pistoalele pe EI 24 din 24 ???

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb