Danco Vision devine agenţie full-service 360o şi atrage în România bugete de peste 2 milioane de Euro

Comunicate de presă / 25 octombrie 2021

Danco Vision devine agenţie full-service 360o şi atrage în România bugete de peste 2 milioane de Euro

La aproape 16 ani de când a apărut în digitalul românesc, Danco Vision, agenţie de web design premiată pe plan local şi internaţional, îşi consolidează serviciile şi devine oficial o agenţie full-service, 3600, conform unui comunicat remis redacţiei.

Decizia vine ca un răspuns la comportamentul cross-platform al consumatorilor şi nevoia brandurilor de a se adapta dinamicii digitale, prin integrarea eforturilor de comunicare. Iar Danco Vision propune o strategie unitară, un overview asupra întregii palete de servicii şi un know-how care să stabilească noi standarde de performanţă în digital.

Danco Vision asimilează #DigitalU

Deşi primii paşi în marketingul digital au fost făcuţi încă din 2016, Danco Vision a păstrat focusul pe web design, SEO şi web development, datorită notorietăţii obţinute pe plan internaţional.

Astăzi, după depăşirea pragului de 1 milion de Euro (cifră de afaceri calculată până la final de Q2 2021) şi atingerea unui număr de 40 de angajaţi şi colaboratori, agenţia este pregătită să treacă la nivelul următor, prin achiziţionarea #DigitalU şi consolidarea poziţiei de lider în zona serviciilor full 360o, pe piaţa din România.

Sinergia dintre cele două branduri şi echipe a implicat o tranzacţie de aproximativ 800.000 de Euro şi schimbări în acţionariatul firmei mamă, finalizându-se în urma mai multor luni de pregătiri şi negocieri.

"În fiecare an îndeplinim visuri inspirate de experienţele şi nevoile clienţilor noştri. Depăşim noi praguri de calitate, ne îmbogăţim echipa cu oameni de top şi atingem noi culmi în dezvoltarea business-ului nostru. Reuşim cu succes să generăm income pentru clienţii noştri şi să aducem în faţa consumatorilor finali produse user-friendly şi high-performance.

În 2021, unul din visurile noastre devine realitate, agenţia Danco Vision achiziţionând oficial divizia de Digital Marketing #DigitalU. Astfel, putem livra, în mod integrat, o experienţă seamless tuturor clienţilor ce sunt în căutarea unei agenţii 3600 serioase, prestigioase, flexibile şi dinamice", spune Daniel Ionescu, CEO & founder Danco Vision.

Clienţi globali, proiecte internaţionale, investiţie în România şi români

În urma fuziunii, Danco Vision îşi completează portofoliul de clienţi cu branduri din industrii precum: iGaming, retail, energie, finance, tech, automotive, food şi nu numai. Acest lucru este demn de menţionat, întrucât bugetele de peste 2 milioane de Euro anual, pe care Danco Vision le va administra, reprezintă de fapt un influx de capital pe piaţa din România, care va susţine astfel investiţia continuă în oameni, generând condiţii mai bune şi noi locuri de muncă pentru români.

O nouă viziune, o nouă imagine

Pentru a marca schimbările la nivel de structură şi direcţie, Danco Vision vine şi cu un refresh la nivel de imagine.

Elementele din noul logo şi grafica noului site, www.dancovision.ro, exprimă misiunea agenţiei de a ajuta brandurile să dezvolte o sinergie perfectă între marketingul digital şi cel tradiţional, printr-o abordare completă, full-service. Iar promisiunea "Your 3600 digital agency" reiterează angajamentul agenţiei de a-şi folosi experienţa şi know-how-ul pentru a oferi servicii de calitate clienţilor din toate domeniile, indiferent în ce punct geografic se află.

"În digital trebuie să fii mereu diferit pentru a rămâne relevant. Am decis să oferim agenţiei o nouă înfăţişare şi să venim în întâmpinarea clienţilor noştri cu un look fresh, care să fie în acord cu poziţionarea 360o şi planurile noastre de viitor, dar să exprime în acelaşi timp creativitatea incredibilă a echipei, precum şi valorile după care ne ghidăm.

Momentul rebranding-ului a fost un pas firesc şi necesar. După câteva luni de efort susţinut din partea tuturor departamentelor, de brainstorming-uri repetate, idei în contradictoriu, feedback constructiv şi ore de muncă, am reuşit să integrăm #DigitalU sub umbrela Danco Vision. Avem astăzi o < < haină nouă > >, care sperăm să vă placă şi pe care o puteţi vizualiza pe toate canalele noastre online.

Aşteptăm cu drag clienţi noi, care vor să ne cunoască şi să facă performanţă alături de noi şi îi întâmpinăm şi pe aceştia cu o regândire totală a pachetelor de marketing digital, cu oferte mai bune, personalizate şi cu multe suprize!", declară Alina Aldea, fost Head of Digital Marketing la #DigitalU, actual COO al Danco Vision.

Vizitaţi noul site www.dancovision.ro, nu doar pentru servicii de web design, ci şi pentru cel mai bine definit pachet de servicii 360 cu focus pe performanţă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb