"Datanet Systems" implementează APG pentru managementul proactiv al infrastructurii de reţea

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 16 iulie 2009

Compania "Datanet Systems", unul dintre jucătorii majori pe piaţa soluţiilor şi serviciilor de comunicaţii din România, anunţă implementarea Watch4Net APG Software Suite, soluţie ce asigură deplina integrare între procese şi tehnologii, permiţând companiei coordonarea mai bună a dezvoltării business-ului, reducerea costurilor şi eficientizarea activităţii în actualele condiţii economice.

Gabriel Musat, Director Executiv Datanet Systems, afirmă: "Conjunctura economică actuală nu afectează numai instituţiile financiare, ci toate tipurile de organizaţii, care sunt nevoite să îşi restructureze bugetele. Datanet foloseşte APG Software Suite pentru eficienţa sa în asigurarea vizibilităţii end-to-end a tuturor indicatorilor esenţiali de performanţă ai reţelelor de comunicaţii eterogene."

Informaţiile esenţiale furnizate de această aplicaţie permit adaptarea capacităţii reţelei şi anticiparea unor posibile probleme de performanţă. Pachetul de aplicaţii APG Software concentrează datele provenite dintr-o mare diversitate de tehnologii de reţea de comunicaţii. Watch4Net APG Software Suite îmbină procesele cu tehnologia, ajutând managementul să gestioneze dezvoltarea business-ului, să controleze costurile şi să îmbunătăţească indicatorii de performanţă chiar în actualele condiţii economice dificile.

Numeroase companii de nivel enterprise şi furnizori de servicii de telecomunicaţii folosesc astăzi soluţiile APG pentru a obţine o imagine consolidată şi orientată către servicii a multiplelor domenii tehnologice, incluzând reţele de date, voce, video, servere şi aplicaţii. APG colectează date de performanţă de la ehipamente, aplicaţii şi sisteme de management, asigurând vizibilitatea în timp real, la nivel de istoric şi de estimare a evoluţiei viitoare, atât pentru echipele de operaţiuni, cât şi pentru clienţi. Rapoartele analitice încorporate asigură respectarea performanţei contractate a serviciilor, îmbunătăţirea calităţii acestora şi reducerea costurilor operaţionale.

Înfiinţată în anul 1998, compania Datanet Systems oferă un portofoliu complet de produse şi servicii profesionale pentru reţelele de comunicare de date, voce şi video, încluzând planificarea, proiectarea, integrarea şi implementarea de soluţii, precum şi servicii de optimizare a acestora. Datanet este unul dintre cei mai importanţi furnizori de tehnologie pentru comunicaţii pentru multe organizaţii din domeniul financiar-bancar şi operatori de telecomunicaţii în România.

Compania Watch4Net este unul din principalii producatori de platforme software pentru asigurarea serviciilor. APG, cel mai important produs Watch4Net, este o aplicaţie carrier-class de management ce asigură o vizibilitate în timp real, istorică şi predictivă a indicatorilor de performanţă la nivelul întregului process de business al unei organizaţii. Corporaţiile folosesc soluţiile APG pentru asigurarea consistenţei serviciilor de business, pentru detectarea cu rapiditate a problemelor şi pentru obţinerea unei vizibilităţi complete asupra performanţelor şi a modului de funcţionare a infrastructurii IT şi de comunicaţii. Compania are sediul în Montreal, Canada şi are birouri în Europa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb