De Săbători, Bonami aşteaptă vânzări în creştere cu 60%

A.P.
Comunicate de presă / 22 octombrie 2020

De Săbători, Bonami aşteaptă vânzări în creştere cu 60%

Bonami, magazinul online cu mobilier şi decoraţiuni a lansat campania pentru Sărbători " Un Craciun doar al tău" şi aşteaptă anul acesta, pentru sezonul festiv, vânzări în creştere cu 60% faţă de anul trecut, şi anume 30 de milioane de euro, din care 3 milioane de euro reprezintă cifra preconizată pentru piaţa din România, conform unui comunicat de presă al companiei.

Pavel Vopaøil CEO Bonami, a precizat: " Luând în considerare întreg sezonul toamnă-iarnă, ce include atât perioada Sărbătorilor, cât şi evenimente speciale, cum sunt Black Friday sau Cyber Monday, piaţa din România reprezintă pentru noi 15% din vânzările totale. De aceea ne-am pregătit temeinic, cu un stoc important. Momentan avem 400.000 de produse, urmând ca numărul să crească la 500.000, în perioada Sărbătorilor. Selecţia include şi 500 de obiecte decorative special alese pentru sezonul festiv."

Anul acesta, compania a luat în considerare contextul cu totul excepţional în care se va desfăşura sezonul Sărbătorilor. " Ne aşteptăm la o creştere importantă a numărului de clienţi ce cumpără online, pentru prima dată. Marea majoritate se îndreaptă către jucătorii de top, iar Bonami se plasează, cu siguranţă, în această categorie. De aceea suntem foarte optimişti cu privire la acest sezon.", a mai menţionat Vopaøil.

Pregătirile, atât din punct de vedere logistic, cât şi al marketingului, au început încă din iulie, când s-a decis strategia de comunicare şi conţinutul campaniilor. Se preconizează ca stocul cu decoraţiuni pentru Sărbători să fie epuizat până la finalul sezonului.

Pavel Vopaøil a precizat: " Anul acesta am ales să privim din alt unghi Crăciunul. Sezonul festiv este un moment în care oamenii se simt sub presiune, atât financiar, cât şi din punct de vedere al timpului sau al carierei. Ne-am dorit să le fim alături, mai ales în situaţia actuală. Mesajul nostru este că poţi să nu ai bradul perfect, poţi să-ţi cumperi chiar ţie primul cadou de Crăciun, este în regulă dacă Moş Crăciun vine mai devreme sau dacă optezi pentru un festin netradiţional, deoarece este Crăciunul tău şi va fi minunat exact aşa cum alegi tu să fie. În acest context au fost create sloganurile pe care Bonami le foloseşte în campaniile legate de Sărbători: Şi ce dacă primul cadou pe care-l alegi e pentru tine? Şi ce dacă Moş Crăciun vine mai devreme?"

Contrar tendinţelor tradiţionale, de a împinge constant clienţii să cumpere cât mai mult în perioada Sărbătorilor, Bonami le propune o altă abordare: să se bucure de campaniile inspiraţionale ce le oferă idei creative pentru a petrece Crăciunul aşa cum îşi doresc, aceasta fiind adevărata magie a Crăciunului. În perioada 1 octombrie- 20 decembrie Bonami derulează promoţia de Crăciun, prin care fiecare leu cheltuit va fi returnat sub formă de credit din 24 decembrie. Creditele sunt valabile până pe 31 decembrie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb