"Dell" lansează sistemul desktop XPS

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 25 noiembrie 2008

"Dell" atinge un nivel superior de performanţă în contextul noilor descoperiri grafice şi al inovaţiilor în domeniu prin lansarea sistemului desktop XPS, un PC din gama premium care dispune de noul procesor Intel Core i7 ultra-rapid. Acesta este primul PC Studio XPS, exponentul celor mai avansate funcţii din portofoliul Studio: produse premium care combină tehnologia de ultimă oră cu performanţele crescute şi designul elegant.

Disponibil începând de astăzi la noi şi în restul Europei din luna decembrie, sistemul desktop Studio Xps poate fi personalizat printr-o varietate de componente complementare performante. Pasionaţii tehnologiei de ultimă oră vor aprecia faptul că desktop-ul Studio XPS dotat cu un procesor Core i7 oferă o viteză de editare şi codificare video cu până la 44% mai ridicată, precum şi performanţe sporite în cazul aplicaţiilor destinate redării, prelucrării şi editării imaginilor.

Sistemul desktop Studio XPS oferă performanţe şi capabilităţi similare calculatoarelor optimizate pentru jocuri, precum Alienware Area-51 X-58 şi XPS 730, într-o carcasă compactă cu finisaj negru lucios, care oferă un plus de stil biroului de acasă sau centrului de divertisment. Toate sistemele dispun de noua tehnologie Hyper-Threading şi Turbo Boost specifice noului procesor Intel Core i7. Această tehnologie oferă o creştere dinamică a vitezei la cerere, optimizând cu până la 65% performanţa celor mai recente aplicaţii multi-thread.

"Sistemul Desktop Studio XPS îmbină capabilităţile avansate şi tehnologia de ultimă oră cu un design elegant, fiind alegerea perfectă pentru utilizatorii care îşi extind orizonturile multimedia", a afirmat David Clifton, Director of Consumer Marketing, Dell Europe."Introducând acest nivel de performanţă pe piaţă, dăm startul unor călătorii creative de auto-descoperire şi exprimare personală."

Produsele Dell (NASDAQ: DELL) pot fi achiziţionate online, prin telefon sau de la cele 15 000 de magazine din lumea întreagă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb