Deloitte România a asistat Unilever în achiziţionarea Betty Ice

I.T.
Companii / 6 noiembrie 2018

Radu Dumitrescu

Radu Dumitrescu

Deloitte România a asistat Unilever în achiziţia Betty Ice, controlat de antreprenorul Vasile Armenean. În urma achiziţiei Betty Ice, Unilever îşi consolidează poziţia de lider pe piaţa de profil, conform unui comunicat al Deloitte remis, astăzi, Redacţiei noastre.

O echipă mixtă a Deloitte România, formată din experţi în consultanţă financiară şi în servicii fiscale, a fost implicată în mai multe etape ale procesului de achiziţie a Betty Ice, de la due diligence, structurare şi negociere, până la semnarea contractului de vânzare-cumpărare.

"A fost o plăcere să lucrăm cu Deloitte. Pe parcursul întregului proces am avut parte de sprijinul unei echipe puternice de experţi financiari şi de taxe şi am beneficiat, de asemenea, de expertiza lor în afaceri. Flexibilitatea, deschiderea şi orientarea către servicii de care au dat dovadă au fost excepţionale", a spus Cristian Ungureanu, director financiar al Unilever South Central Europe.

Echipa de consultanţi financiari Deloitte România a fost condusă de Radu Dumitrescu, Partener Servicii Suport în Tranzacţii, şi a inclus alţi cinci experţi, printre care Ioana Boca, Assistant Director, Marina Nicola, Manager, şi Crina Ciudin, Senior Associate.

"Această tranzacţie este un punct de reper în piaţa de achiziţii şi fuziuni a acestui an, prin amploarea si complexitatea sa. Întreaga echipă implicată a demonstrat reale calităţi de management de proiect, precum şi experienţa şi expertiza necesare pentru ca tranzacţia să se poată finaliza cu succes", a spus Radu Dumitrescu, Partener Servicii Suport în Tranzacţii, Deloitte România.

Echipa de experţi în servicii fiscale a fost coordonată de Camelia Malahov, Director Impozitare Directă, şi Andreea Geacu, Senior Manager în cadrul departamentului de taxe.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb