Delta Studio aduce în România precizia elveţiană şi designul de top prin exclusivitatea brandului Laufen

Comunicate de presă / 23 iunie 2021

Delta Studio aduce în România precizia elveţiană şi designul de top prin exclusivitatea brandului Laufen

Delta Studio, furnizorul de produse şi servicii profesionale pentru amenajări interioare a adăugat în portofoliul său brandul elveţian de obiecte sanitare Laufen, destinat unui public exclusivist. Tehnologia brevetată SaphirKeramik, care permite crearea unor detalii extrem de fine, dar cu o rezistenţă nealterată, face ca brandul să fie unic pe segmentul său de piaţă, conform unui comunicat remis redacţiei.

Materialul brevetat de către compania elveţiană, prin care se pot realiza obiecte sanitare cu margini foarte subţiri (3-5 milimetri), cu linii fine şi elegante, este inovator, rezistent dar maleabil. Aceste calităţi estetice unice conferă un aspect original ambientului.

Laufen este în prezent un brand premium al grupului Roca. Prin înglobarea caracteristicilor tehnice, funcţionale şi estetice de ultimă generaţie, Laufen a atras de-a lungul timpului colaborări cu artişti şi designeri recunoscuţi pe plan internaţional. Nume recunoscute precum Patricia Urquiola, Marcel Wanders, Konstantin Grcic, Toan Nguyen sau Stefano Giovannoni semnează colecţiile de produse Laufen cu un design modern, minimalist sau eclectic, serii cu personalitate proprie menite să răspundă unor cerinţe şi gusturi dintre cele mai diverse.

Pentru clienţii care caută exclusivismul, un ambient Laufen face ca spaţiul băii să devină o piesă de colecţie în sine, în contextul întregii amenajări. Stilistic, brandul se defineşte printr-un minimalism versatil şi sofisticat, deopotrivă sobru şi jovial, care afişează forme geometrice, dar şi linii fluide, modernism high end, dar şi clasicism reinterpretat.

Tradiţia de 125 de ani în crearea şi producţia de obiecte sanitare, designul, calitatea şi funcţionalitatea s-au concretizat în proiecte curente sub brandul Laufen, dar şi în serii exclusiviste destinate unor ambiente extravagante.

Din punct de vedere al investiţiei şi al sustenabilităţii, brandul este recunoscut ca o garanţie pe termen lung.

Prin parteneriatul cu Laufen, Delta Studio continuă să dezvolte oferta de produse şi amenajări Smart Luxury oferite partenerilor şi clienţilor săi. Smart Luxury înseamnă amenajări de cea mai bună calitate, în acord cu ultimele tendinţe, concomitent cu un buget mediu, dar gestionat în mod inteligent, ce permite asocierea designului accesibil cu elementele luxury.

În showroom-ul Delta Studio Cotroceni sunt expuse, în ambiente dedicate, colecţiile brandului Laufen, acestea putând fi comandate şi de pe platforma online deltastudio.ro. În oricare dintre cele zece showroom-uri naţionale Delta Studio pot fi consultate cataloagele colecţiilor şi selecţia de produse expuse fizic.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb