DeltaStudio îşi propune ca 50% din vânzările companiei să fie generate de colecţiile de mobilier

Ioana Dogaru
Companii #Construcţii / 26 octombrie 2015

DeltaStudio îşi propune ca 50% din vânzările companiei să fie generate de colecţiile de mobilier

Furnizorul de soluţii pentru amenajarea spaţiilor interioare DeltaStudio îşi completează colecţia de piese de mobilier cu o serie amplă de produse provenite de la producători europeni. Compania lansează oficial şi o linie de colecţii locale, proiectate de designeri români, piesele fiind reunite sub brandul Formmat, informează un comunicat de presă al companiei.

Mobilierul expus în showroom-ul DeltaStudio se încadrează în palierul de preţ mediu-superior, segment care înregistrează creşteri constante în ultimii ani. În 2014 vânzările DeltaStudio au crescut cu 22% faţă de anul anterior, ca urmare a interesului clienţilor pentru produse de calitate superioară.

Dragoş Bonea, Director General DeltaStudio, crede că piaţa de produse şi soluţii de amenajare s-a maturizat în ultimii ani, iar ponderea clienţilor care sunt interesaţi de calitate a ajuns la circa 25% din totalul pieţei.

Dragoş Bonea a declarat: "Delta are o experienţă de aproape 20 ani pe segmentul placărilor ceramice şi al obiectelor sanitare. Extensiile de portofoliu s-au petrecut treptat, la cererea clienţilor, ajungând acum în punctul în care vindem amenajările la cheie, în colaborare cu proiectanţii şi echipele de montatori partenere. Practic acest business s-a reinventat şi am reuşit să creştem constant de la an la an. Pentru 2015 estimăm o cifră de afaceri de 10 milioane de euro".

Noile colecţii de mobilier, expuse pe o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi din showroom-ul amplasat în zona Răzoare, Bucureşti, cuprind ambiente şi produse create de furnizori europeni precum Cortezari, Arketipo, Bonaldo, Poliform - Varenna, Aster Cucine, Ditre din Italia sau ArteM din Germania, potrivit sursei citate.

Relansarea brandurilor de renume din Italia pe piaţa românească este una dintre principalele direcţii strategice pe care va miza DeltaStudio. O parte din aceste branduri dispăruseră din piaţa locală, după ce mai mulţi retaileri de mobilier şi-au restrâns activitatea, se arată în comunicat.

Un puternic accent se va pune pe promovarea mobilierului românesc - atât piesele unicat, realizate pe baza proiectelor semnate de designeri şi arhitecţi români, cât şi colecţiile de serie, gândite şi fabricate în România sub numele Formmat. Printre designerii care semnează colecţiile Formmat se numără designerii Victor Grosu, Marie Nouvelle (Maria Dermengiu), Mihai Constantin, Raluca Mureşan, Andreea Pinter, Elena Codău sau Cristina Bulat.

Dragoş Bonea a explicat: "Design-ul românesc s-a dezvoltat puternic în ultimii ani. Încă nu suntem în stadiul de maturitate, dar avem o adolescenţă frumoasă, remarcată şi de presa internaţională. Noi am experimentat cu mobilier produs de arhitecţi şi designeri români o perioadă de timp, până ce am găsit formule care au atât valoare estetică, cât şi succes foarte mare la public. Pot să afirm că am ajuns în punctul în care se poate face business cu design românesc şi îmi propun ca în următorii ani să exportăm cât mai multă mobilă autohtonă".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb