Deputat rus propune "demilitarizarea şi denazificarea" Lituaniei, Letoniei, Estoniei, Poloniei, Moldovei şi Kazahstanului

Internaţional / 27 martie 2022

Deputat rus propune "demilitarizarea şi denazificarea" Lituaniei, Letoniei, Estoniei, Poloniei, Moldovei şi Kazahstanului

Deputatul comunist al Dumei de la Moscova, Serghei Savostianov, propune "demilitarizarea şi denazificarea" Lituaniei, Letoniei, Estoniei, Poloniei, Moldovei şi Kazahstanului, "pentru un proces mai complet de asigurare a securităţii Federaţiei Ruse", transmite NEXTA pe Telegram, conform zdg.md. Serghei Savostianov a întocmit şi un document în acest sens, care menţionează: "Demilitarizarea şi denazificarea Ucrainei va asigura o securitate durabilă pentru popoarele Ucrainei, Rusiei şi întregii Europe. Pentru un proces mai complet de asigurare a securităţii Federaţiei Ruse, pe lângă Ucraina, consider că este oportună includerea, în zona de denazificare şi demilitarizare, a statelor baltice (Lituania, Letonia, Estonia), Polonia, Moldova şi Kazahstan". Documentul a fost publicat în 24 martie, arată sursa citată.

Potrivit lui Serghei Savostianov, acum Rusia ar trebui să-şi concentreze forţele "pentru a reînvia patria puternică şi multinaţională", dar şi "pentru a apăra vorbitorii de rusă care locuiesc în Ucraina, care au avut de suferit în ultimii ani din cauza politicii anti-ruseşti".

Opinia Cititorului ( 21 )

  1. "Deputat rus propune "demilitarizarea şi denazificarea" Lituaniei, Letoniei, Estoniei, Poloniei, Moldovei şi Kazahstanului"

    Eu cand ziceam ca Rusia a inceput recoagularea fostului URSS in format nou, national, ca Rusia ... eu stiam ce zic.  

    Eu anunt, informez din timp (trecand peste pechinezii care ma latra la picioare - ma refer la cei care ma trolleaza) ... dar factorii decidenti din lumea asta mare trebuie sa foloseasca aceste informatii din timp.  

    Se confirma afirmatia mea, asadar.  

    Rusia are o viziune imperiala si dupa Ucraina au si ale ganduri, chiar cu tari NATO!  

    1. Tu nu vezi ca abia se tarasc in Ucraina cu armata lor de 2 lei si tu spus ca va ataca o tara NATO,exclusive!

      PIB ul Rusiei era cat al Spaniei inainte de razboi.Acum probabil e la nivelul Portugaliei, ce sa mai faca impotriva NATO, nu pot decat sa mai latre din cand in cand

      A uitat sa o mentioneze si pe masa la denazificare, ca a produs un degenerat.

      Vor ramane numai cu gandurile lor bolnave. 

      nu, nu te lasa inselat de aparente.

      asculta cu mare atentie ce iti zic: au arme noi extrem de performante dar care sunt ascunse, sunt prototipuri nu au intrat (toate) in productie de serie!  

      daca acum se retrag si sunt ridicate sanctiunile economice vor avea o fereastra de luni/ani de zile sa se refaca economic si apoi vor veni cu niste arme nemaivazute !  

      NU va lasati inselati de aparente, va rog. Ei au purtat la marea caterinca acest razboi cu armament de anii 1980-1990, cu rezerve de hrana expirate si cu consumabile sanitare expirate.  

      Ei vor sa para slabi pentru a vedea reactiile celorlalte tari, sa vada cum se pozitioneaza, sa observe si sa isi formeze o anume "harta a amicilor si inamicilor".  

      Repet informatia pe care o detin: au arme noi extrem de performante dar sunt prototipuri sau produse in serie limitata. Ce va zic eu e sa nu ii subevaluati, ar fi o greseala crunta.  

      Daca e ridicata stragularea economica de acum va aparea o colaborare intensiva cu China care are fondurile necesare sa le finanteze productia de serie a armelor extrem de noi, parte bazate pe solutii AI , cu utilizarea unui numar scazut de personal militar (sau deloc) - nu e gluma ce zic.  

      Pe noi nu ne-au mentionat.Inseamna ca nu suntem nici ,,nazificati,,si militarizati nici atata!

      Americanii cheltuie 700 mld pe an pentru armată. Se fură poate 200 mld $ rămân 500 !

      Rușii cheltuieli de 70 mld $ .Se fură 50 ,rămân 20 !  

      Inteligența rusă poate suplini toate astea?

      E drept în razboiul mondial tancul T 34 si Kalasnikovul au fost la înălțime, dar presupuneau meșteșug nu inteligență creativă! 

      Mie mi-e tare frica tocmai de faptul ca pe noi nu ne-au mentionat.

       

      Au capturat de la ucrainieni Insula Serpilor - stii geografic ce pozitionare buna are pentru echipamente de bruiaj electronic (precursor de atac militar de pe mare) sau pentru lansatoare de rachete medium/long range?  

      Insula Serpilor e pietricica perfect pozitionata pe mare pentru asemenea gesturi...  

      Niciodata sa nu te increzi in rusi, sunt cel mai alunecos in negocieri (dar si istet, in sensul exploatarii inteligente a situatiilor) popor de pe pamant.  

      Faptul ca Romania nu a fost amintita nu ma linisteste.  

       

      Stiu foarte bine de ce e in stare Rusia - niciodata sa nu-i subevaluezi pe rusi! Niciodata!  

      Au aceeasi adaptare creativa si isteata la situatii neprevazute pe care am mai vazut-o doar la romani si la balcanici, in general !  

      Poporul meu cunoaste foarte bine ce inseamna contactul cu armata rusa , nu e nevoie de o repetitie pentru o noua invatare.  

      mare destept esti mai Cristian / Bamcheru

      nu am nici o legatura cu cel care posta pana acum aproximativ un an , pe nume Cristian.

      nici legatura de opinii, nici de stil de scriere, ... nici macar de ip !  

      Mda, au tancuri cu lasere....

      Esti disperat dupa atentie, nu-i asa? Te contrazici de la o zi la alta, doar sa ai audienta.

      Trista viata traiesti. 

      nu se contrazice , e chiar foarte coerent omul

      Subscriu la ceea ce afirmi: de rusi trebuie sa ne temem nu de ceea ce arata ci de ceea ce nu arata(iar atunci e o mare problema!)Sper ca nu se vor lasa influentati de tampeniile unui deputat de la ei.Din astia care vorbesc prostii avem si noi. Cred totusi ca sunt oameni rationali si la rusi!

      Este clar ca operatiunea militara se poarta cu arme vechi. Este o procedura de curatare a stocurilor de vechituri si improspatare cu echipament nou. Au arme noi si performante, este adevarat. Dar sa nu exageram... :)

      Banchere.Las-o-n amaru' ei de treaba ca n-ai inventat tu apa minerala!!! Era de la sine inteles ca asta vor.Nu trebe sa te cheme vali ca sa stii asta.Problema-i ca toti idiotii aia care conduc statele europene stau degeaba desi pericolul asta sta deasupra Europei de mult.Amu-i cam tarziu.Ne joaca Putin cum vrea el.Si nici macar n-are nevoie de atomice cum cred prostii.Robinetu-i arma prezentului !!!Europa se caca pe ea fara energia rusilor.

      Gresit...tocmai asta l-a speriat pe putin, Musk a aratat europei si lumii intregi ca se poate trai si fara combustibili fosili. Europa de vest pana in 2025 este practic independenta, noi astia din est mai incet, dar cu banii din est Rusia nu face nici o afacere. Viitorul este energie regenerabila si totul pe electric...unde rusia e ZERO. Nu are tehnologie, nu are know how nu are putere economica sau financiara...asta il mana in lupta, vrea sa stea la masa bogatilor doar pentru faptul ca da cu pumnul in masa....si nu merge asa

    Da' Kazahstanul nu e cu ei? Apropo, Rusia ar avea nevoie de o auto-denazificare. M-as astepta ca un comunist sa isi dea seama ca partidul Rusia Unita e nazist.

    Asa si la noi sunt deputati care au idei traznite, asta nu inseamna ca trebuie luat in seama orice spune un deputat. Rusii cred ca abia asteapta sa termine in Ucraina, prelungirea razbioului nu ii ajuta prea mult.

    Deci, asa cum spunea Baba Vanga (bancher Vali, pentru intimi), trebuie sa ne temem de ce nu stim despre Putin.

    Ce stim despre Putin, ca stapineste ca un autocrat, ca e rupt de realitate, ca are slugi, nu consilieri, e adevarat. Dar nu e adevarul complet.  

    Adevarul este ca slugile lui Putin au dezvoltat arme minune. La fel cum au dezvoltat slugile lui Hitler. Cu aceste arme minune, Putin va cuceri si domina lumea, la fel cum a facut Hitler. 

    Voi reveni, dupa ce termin calculele cuanto-relativiste, cu estimarile reale despre paritatea rubla-dogcoin, pretul buselului de sfecla si meniul soldatilor din garda Kremlinului.

    1. Atentie la proportia bocancilor militari cu sireturi lipsa din total bocanci!Poate fi vital.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb