Deputatul PNL Mihai Voicu trimis în judecată de procurorii DNA

Vlad Dobrea
Anticorupţie / 21 decembrie 2017

Mihai Voicu (sursa foto: Facebook)

Mihai Voicu (sursa foto: Facebook)

Deputatul PNL Mihai Voicu a fost trimis in judecata de procurorii DNA, fiind acuzat că a cerut bani membrilor de partid pentru a fi inscrişi pe locuri eligibile în campania electorală din 2012.

Acuzaţiile procurorilor:

În perioada ianuarie - aprilie 2012, Mihai Voicu, beneficiind de ajutorul lui Mogos Dan Lucian Stefan, "si-a folosit influenta si autoritatea determinate de functiile detinute, pentru a impune membrilor Biroului permanent teritorial criterii nestatutare, in sensul ca membrii de partid, pentru a putea candida de pe un loc eligibil, sa sprijine financiar campania electorala prin plata unor contributii individuale".

"Donatiile" respective conditionau candidaturile pe un loc eligibil pe listele de vot la alegerile locale 2012 ori parlamentare din toamna anului 2012 sau sustinerea politica pentru ocuparea unei functii de conducere intr-o institutie publica.

Procedand in aceasta maniera, 20 de membri ai organizatiei de partid au fost determinati sa remita diverse sume de bani (intre 5.000 - 20.000 lei) in valoare totala de 290.450 lei.

Din aceasta suma de bani, Enea Constantin Cosmin a primit 156.680 lei pentru a fi folositi la achizitionarea de materiale promotionale ce urmau a fi folosite in campania electorala din vara anului 2012. Din aceasta suma, in realitate au fost folositi in scopul mentionat mai sus doar 24.873 lei, restul fiind insusiti de Enea Constantin Cosmin prin intermediul SC Coliseum SA.

In cauza s-a dispus masura asiguratorie a sechestrului asupra unor bunuri imobile ce apartin SC Coliseum SA, Enea Constantin Cosmin si Mihai Voicu.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. In cazul liberalilor, justitia functioneaza ca Arielul. Dupa exceptia Johannis unde cel de=al 61-lea incompatibil a avut noroc, preacuratul Orban care a crezut ca a luat spaga dar justitia i-a spus ca se insala si nevinovatul Blaga cel tacut, este ransul lui Misu Voicu sa fie declarat mare nedreptatit. Traiasca justitia ! Doar balsamul lipseste sa ii faca mai pufosi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

01 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9758
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4857
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2959
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9766
Gram de aur (XAU)Gram de aur381.9299

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb