DEPUTATUL PNL OVIDIU RAEŢCHI: "Îi sugerez lui Călin Popescu-Tăriceanu să se aotupropună lider al PSD sau PRU"

Jose Fierro
Politică / 15 decembrie 2016

Ovidiu Raeţchi (Sursa foto: Facebook)

Ovidiu Raeţchi (Sursa foto: Facebook)

Parlamentarul PNL Ovidiu Raeţchi a comentat ironic încercările unor membri ALDE, printre care şi Călin Popescu Tăriceanu, de a se propune lideri ai PNL.

Deputatul Colegiului 4 Diaspora a afirmat într-o declaraţie de presă: "Pot să înţeleg nostalgia liderilor ALDE după un partid care a făcut istorie şi care este relevant pe scena politică. Călin Popescu Tăriceanu este un politician de 5%, care de-abia a reuşit să aducă ALDE în Parlament. Ca un adevărat oportunist, a plecat din PNL în 2014, într-un moment în care credea că Victor Ponta va deveni preşedintele României şi nu Klaus Iohannis".

Raeţchi a comentat că: "ALDE a devenit un satelit al partidului condus acum de Liviu Dragnea şi de aceea, îi sugerez lui Tăriceanu să se autopropună lider al PSD, partid la dispoziţia căruia se află de ani de zile. Sau lider al PRU, partid mult mai apropiat de performanţele sale electorale, al cărui lider informal este Victor Ponta, un alt stăpân al lui Tăriceanu. De fapt, în cel mai fericit caz, Călin Popescu Tăriceanu ar putea ajunge în fruntea cozii de la permise".

Deputatul Ovidiu Raeţchi a amintit că "în 2014, după ruperea USL, Tăriceanu a plecat bosumflat din PNL şi s-a pus la dispoziţia lui Victor Ponta şi Liviu Dragnea, împreună cu un grup de nemulţumiţi care a preferat să îşi păstreze funcţiile în guvern sau să îşi negocieze altele în locul loialităţii faţă de PNL"

Demnitarul îl acuză pe Tăriceanu că "a încercat să rupă PNL, lucru care nu a fost uitat de membrii acestui partid". Acesta consideră că "motivaţia a fost pur oportunistă şi foarte clară: funcţia de şef al Senatului, în care a fost menţinut de PSD până în acest moment" şi că pentru liderul ALDE, "dorinţa de a avea coloană oficială este mai puternică decât loialitatea faţă de partidul care l-a susţinut pentru funcţia de premier timp de 4 ani."

Ovidiu Alexandru Raeţchi este un parlamentar român, ales deputat în circumscripţia electorală 43 Diaspora, colegiul uninominal 4 Orientul Mijlociu - Africa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb