Deputatul PNL, Pavel Popescu îi cere primarului Capitalei să demisioneze, în urma femeii decedate în Sectorul 6

G.D.
Politică / 22 ianuarie 2023

Deputatul PNL, Pavel Popescu îi cere primarului Capitalei să demisioneze, în urma femeii decedate în Sectorul 6

Deputatul PNL, Pavel Popescu spune că politicienii se ascund în birouri fugind de responsabilitate în privinţa femeii ucise de câine în Sectorul 6 şi îi cere primarului Capitalei să îşi dea demisia dacă nu poate "face ordine în primărie"."Îmi pare rău, nu am cum să nu pronunţ nume: Nicuşor Dan şi politica absolut cretină a instituţiilor aflate în subordinea sa. Vă invit să intraţi pe site-ul Autorităţii pentru supravegherea şi protecţia animalelor Bucureşti. În momentul în care administraţia locală transformă radical o instituţie din una de supraveghere într-un ONG de protecţie a animalelor, ajungem unde ajungem", transmite pe Facebook, deputatul PNL.

"Politicile absolut cretine de intervenţie a unui primar care nu poate tăia nici iarba din parcuri, care transformă orice instituţie de intervenţie (ASPA are 100 de angajaţi pentru cei care nu ştiu) în ONG, care se ascunde mereu într-un birou atunci când apare o criză, ne vor îngropa la propriu, fix cum s-a întâmplat cu această doamnă din tragedia de ieri", spune Pavel Popescu în postarea de pe Facebook.

Deputatul îi solicit primarului Capitalei să demisioneze dacă nu poate face ordine în primărie. "Nicuşor, ieşi odată din universul tău paralel, fă-ţi ordine în primărie şi condu! Dacă nu poţi, pleacă. Pleacă pentru că ne-am săturat să aşteptăm să vă treziţi tu şi echipa ta de pokemoni incompetenţi care negociază pe vieţile oamenilor".

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Pavel popescu si PNL au ajuns la 4% in intentia de vot a romanilor . Ce s-a intamplat Acolo este o tragedie pt care trbuie sa raspunda cei de la ASPA .

    Chiar daca nu simpatizez cu actuala conducere PNL,

    cererea este absolut corecta 

    la fel de bine se poate solicita dizolvarea parlamentului

    Popescu este un parvenit in PNL. Aparut din joben dupa ce a muncit necalificat pe afara. Bulai gen. Acest Pavel Popescu este o caricatura penibila, limitat si insignifiant. A fost chiar presedintele comisiei de supraveghere a serviciilor secrete, ca sa vedeti ce oameni promoveaza PNLul. Acum a print si el momentul sa ceara demisia cuiva. Sa lase autoritatile sa investigheze, nu sa-si faca el imagine pe tragedia bietei fete. Cata nest tire PNLista are Popescu Pavel. Primul care artrebui sa-si dea demisia ca incompetent si fripturist este chiar el. Si Gorghiu care l-a promovat.

    1. De ce nu i-a cerut demisia lui Ciucu? Pentru ca Ciucu este in PNL si pentru ca asa I s-a spus. Asta este o trumpeta care canta la ordin. I s-a spus sa ceara demisa lui Nicusor Dan, el executa. Tragedia s-a intamplat in Sectorul 6 in fieful lui Ciucu care zice ca nu se spala pe maini dar arunca vina pe Nicusor Dan si ASPA. Asta da om politic asumat. A bagat capul in nisip si da vina pe altii. Ciucule, fata a murit la tine in sector. Te crezi imparatul Sectorului 6, acum ia-ti raspunderea.

    Dincolo de tragedie, nu pot să nu îi remarc figura galbenă ca turta de ceară.

    Poate și-a photoshopat fotografia ca să se asorteze cu cravata :)) 

    1. Un fond de ten nepotrivit. Oricum asta nu e poza de politician. Popescu Pavel e un agarici. Se vede cu ochiul liber.

    team leader.... Kind Reminder

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb