Deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, amendat pentru că nu purta mască

A.P.
Miscellanea / 21 iulie 2020

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, cunoscut pentru poziţiile radicale şi supranumit "Mitralieră", a fost amendat de un poliţist din Bucureşti pentru că nu purta masca de protecţie într-o benzinărie de pe Bulevardul Iuliu Maniu, au declarat pentru G4Media.ro surse oficiale.

Cătălin Rădulescu a declarat la Digi24 că nu putea masca pentru că era ruptă şi l-a acuzat pe poliţist că l-a amendat fără motiv. În plus, deputatul PSD a spus că nu va mai purta mască pentru că aşa a spus preşedintele SUA, Donald Trump.

Poliţia a emis un comunicat oficial în care relatează evenimentul, fără a menţiona însă că e vorba despre deputatul Rădulescu.

Poliţia arată în comunicat că deputatul PSD a refuzat să îşi fixexe masca şi l-ar fi jignit pe agentul de poliţie. Mai mult, el le-ar fi spus poliţiştilor că e demnitar şi că e scutit de la purtarea măştii, potrivit surselor G4Media.ro.

Rădulescu a fost amendat atât pentru tulburarea liniştii publice, cât şi pentru că nu a respectat prevederile legale privind măsurile de protecţie anti-Covid 19, potrivit comunicatului citat.

Comunicatul integral al Poliţiei Române:

În data de 17.07.2020, poliţist din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Brigada Rutieră, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a fost sesizat de către un cetăţean cu privire la faptul că două persoane, bărbat şi femeie, ce se aflau in interiorul unui spaţiu comercial, nu poartă mască de protecţie.

Poliţistul s-a deplasat la locaţie şi a solicitat celor două persoane să îşi fixeze corespunzător mască. Femeia s-a conformat solicitării, dar bărbatul a refuzat. La momentul în care i s-a adus la cunoştinţă că va fi sancţionat contraventional a adresat cuvinte şi expresii jignitoare.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, precum şi Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Bun, n-avea mască,dar măcar mitralieră, avea?

    Pai el are scutire de sus și pentru purtarea de creier.

    Mari șmecheri. Baronii curului de îți vine să verși cand incep sa vorbeasca. Ei sunt cei mai tari și mai mari, și ei au voie sa fac orice. Câtă scârbă !

    Pentru că la revoluție ,clar ,a stat ascuns sub plapumă și probabil primește bani de revoluționar, acum recuperează!!

    Om transparent = fără măscăreală.....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb