DERANJAŢI DE PRACTICILE CONDUCERII COMPANIEI Angajaţii Telekom de la noi vor să protesteze în faţa sediului din Germania

E.O.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 13 decembrie 2017

Angajaţii Telekom de la noi vor să protesteze în faţa sediului din Germania

Salariaţii Telekom aduc acuzaţii grave la adresa conducerii companiei, subliniind că urmează să meargă să protesteze în Germania împotriva practicilor pe care le aplică cei de la vârful Grupului.

Sindicaliştii din sectorul telecomunicaţiilor au trimis mai multe scrisori şefilor de la Deutsche Telekom, solicitând acestora să discute despre nemulţumirile angajaţilor.

Florin Bica, vicepreşedintele BNS - sectorul Telecomunicaţii, ne-a precizat: "Cei din conducere au refuzat orice fel de întâlnire cu noi, au preferat să aibă 22 de procese în instanţă, intentate de salariaţi, şi să facă fuziunea între cele două companii. În aceste condiţii, vom merge în Germania şi, cu ajutorul afiliaţilor noştri, sindicalişti din domeniu, vom protesta paşnic, cu mesaje pertinente din care să reiasă abuzurile ce se petrec aici. Mergem acolo pentru că totul se întâmplă cu acordul celor din vârful Grupului".

Într-una dintre scrisorile transmise de sindicalişti conducerii Deutsche Telekom se arată: "Aşa cum aţi mai fost informaţi, de mai bine de 3 ani, Deutsche Telekom din România a hărţuit şi a umilit salariaţii români prin concedieri ilegale, în special au fost concediaţi doar acei salariaţi care au avut curajul să îşi solicite drepturile sau să se opună cu demnitate la degradare umană şi profesională, acţiuni pe care conducerea dumneavoastră le promovează cotidian, şi astăzi. Aşa cum s-a constatat şi de către Inspecţia Muncii, conducerea Deutsche Telekom din România a încălcat în mod repetat legislaţia muncii pentru care s-au emis sancţiuni în consecinţă. (...) Conducerea Deutsche Telekom din România ne arată că agreează să plătească avocaţi care să hărţuiască salariaţii, în loc, cu mult mai puţini bani să işi plătească echitabil proprii salariaţi pentru munca lor; să se implice activ în demolarea structurii sindicale care a dovedit că apără interesele membrilor săi, unicul sindicat care a avut curajul să demaşte ilegalităţile conducerii Deutsche Telekom din România, în loc să avem un dialog social real în interesul părţilor pe care să îl consolidăm zilnic".

Subliniind că urmează să transmită o serie de informaţii presei, sindicaliştii din telecomunicaţii au precizat că sunt deschişi unui dialog social real, care să clarifice "cu înscrisuri doveditoare îngrijorările exprimate mai sus de organizaţia sindicală".

Reprezentanţii Telekom nu au răspuns apelurilor noastre, până la închiderea ediţiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb