Descoperă locuri de muncă în Bucureşti, pentru a-ţi începe cariera

Steluţa Năstase-Lupu

Comunicate de presă / 29 noiembrie 2021

Descoperă locuri de muncă în Bucureşti, pentru a-ţi începe cariera

Ai în plan să te angajezi imediat după terminarea studiilor sau chiar în timpul acestora? Te întrebi poate în ce oraş ai găsi cele mai multe joburi disponibile, astfel încât să-l poţi alege pe cel care se potriveşte pregătirii tale profesionale şi să-ţi ofere şi un salariu pe măsura aşteptărilor. La o căutare pe eJobs.ro, vei descoperi mii de locuri de munca Bucuresti. Şi poţi selecta nivel de carieră: Fără Experienţă. Descoperă ce opţiuni de angajare ai în Capitală! 


În Bucureşti câştigi cele mai mari salarii din ţară

Salariul mediu net în Bucureşti în luna martie 2021 era de 4.700 lei/lună, aproape dublu faţă de cel din judeţele sudice ale ţării, cum ar fi Teleorman, unde salariul mediu net este de 2.600 lei/lună, conform datelor Institutului Naţional de Statistică. Rata şomajului e cea mai mică din ţară, la sfârşitul lunii septembrie 2021, aceasta era de 1.17%. Comparativ cu luna august, când rata şomajului a fost de 1.18%, în această lună, acest indicator s-a diminuat cu 0.85%. În Cluj, în luna martie - pentru care au fost publicate cele mai recente date de către Direcţia Judeţeană de Statistică, rata şomajului a fost de 1,6%. Şi oferta de locuri de munca in Bucuresti este mai generoasă faţă de alte judeţe din ţară, aici găseşti mii de locuri de munca.

Locuri de munca Bucuresti fara experienta

Angajatorii sunt din ce în ce mai interesaţi să ofere locuri de muncă celor care nu au experienţă, dar vin cu atitudinea şi abilităţile necesare unui job. Pe eJobs.ro, de exemplu, găseşti mii de locuri de munca Bucuresti fara experienta. Cele mai ofertante domenii în Capitală sunt: vânzările, transporturile, administrativ/logistică, relaţii clienţi/call center, alimentaţie, contabilitate.

Consilier vânzări

Eşti o persoană orientată spre rezultate, eficientă şi perseverentă în atingerea obiectivelor? Poţi începe un job în vânzări. Contează să te orientezi spre o companie care îţi oferă perspective de creştere. O astfel de companie este atentă şi la plusurile tale: studii superioare, noţiuni de contabilitate primară, cunoştinţele de contabilitate primară. Printre beneficii se numără: asigurare medicală privată, asigurare de viaţă, bonusuri în funcţie de realizări şi evoluţie, posibilitatea de a dezvolta o carieră solidă în vânzări.


Lucrător comercial

Marile lanţuri fast-food au oferte de angajare în funcţie de sectorul în care locuieşti în Bucureşti. Contează ca la interviu să fii tu însuţi, să te implici şi să te diferenţiezi. Ai numeroase beneficii: program de lucru variat şi flexibil, în 2 schimburi (full time - 8h, part time - 4h, 6h, weekend), majorări salariale în raport cu timpul petrecut în companie (la 6 luni, 1 an, 2 ani); prime cu ocazia sărbătorilor, prime pentru copii, decont transport la tura de închidere a restaurantului; bursă de merit dacă eşti student şi îndeplineşti condiţiile de acordare; bonus vechime 1 an in companie, recompensă financiară pentru recomandări. 


Asistent recepţie

Misiunea ta va fi să întâmpini clienţii într-o manieră prietenoasă şi să le oferi informaţii, să preiei apelurile telefonice şi să încasezi sume de bani aferente anumitor servicii. Ai posibilitatea de dezvoltare profesională prin instruiri specifice şi oportunităţi de promovare în cadrul companiei. Pachetul de beneficii pentru o astfel de poziţie poate include tichete de masă, decontare transport, bonus de performanţă.

Call Center Specialist

Jobul de Specialist Call Center te ajută să-ţi începi cariera şi să câştigi experienţă în relaţia cu clienţii. Contează să ai abilităţi de comunicare precum persuasiunea şi negocierea, să acorzi atenţie nevoilor clienţilor, să-ţi exprimi clar opiniile, să redactezi şi să construieşti rapoartele într-o manieră logică. Cunoaşterea limbii engleze reprezintă un plus. În pachetul de beneficii ai bonuri de masă, bonusuri lunare de performanţă, asigurare medicală privată, transport asigurat.

Contabil junior

Tocmai ai absolvit facultatea de contabilitate sau eşti în an terminal şi vrei să-ţi iei primul job? Poţi aplica pentru un post de contabil junior. Contează să fii familiarizat cu principiile contabile şi să ai bune cunoştinţe de utilizare Microsoft Office, în special Excel. Operarea în programe informatice de contabilitate constituie un avantaj. Acest job îţi oferă şi ocazia de a te afirma şi de a promova. 


eJobs te ajută să descoperi jobul potrivit in Bucureşti

Ştim cât de greu poate fi să găseşti un loc de muncă în România în special dacă nu ai experienţă. De aceea, îţi punem la dispoziţie un număr scurt (021) 9124, cu tarif normal, la care poţi apela pentru a-ţi găsi un job! De luni până vineri, între orele 09:00 - 17:00, un consilier eJobs îţi va răspunde şi îţi va oferi tot suportul necesar pentru aplicarea la un job. Te va ajuta să îţi faci un cont de candidat pe platforma eJobs şi îţi va completa CV-ul pe baza informaţiilor pe care tu i le oferi. Apoi, pe baza acestui CV şi a experienţei tale, va căuta şi va identifica joburile compatibile cu pregătirea ta şi va aplica pentru tine. Astfel îţi creşti şansele ca angajatorul să te contacteze şi să te invite la un interviu sau chiar să-ţi facă o ofertă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb