"Deutsche Bank", amendată cu 630 milioane dolari, într-un caz de spălare de bani

A.V.
Ziarul BURSA #Internaţional / 1 februarie 2017

Autorităţile de reglementare din SUA şi Marea Britanie au amendat cea mai mare bancă germană, "Deutsche Bank" AG, cu aproape 630 de milioane de dolari într-un caz de spălare de bani din Rusia, anunţă Departamentul de servicii financiare din New York (DFS).

Deutsche Bank a acceptat să plătească o amendă de 425 de milioane de dolari către DFS şi 204,46 milioane de dolari către Autoritatea pentru Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA).

Conform DFS, schema din Rusia a transferat în mod ilegal 10 miliarde de dolari în afara ţării, prin aşa numitele "tranzacţii în oglindă" între birourile deţinute de bancă în Moscova, Londra şi New York. Departamentul de Justiţie din SUA investighează, la rândul său, acest caz.

Amenda vine după ce, în vara lui 2015, a fost lansată o anchetă la divizia de brokeraj de la Moscova a "Deutsche Bank". Ancheta a descoperit că o parte din clienţii ruşi ai "Deutsche Bank" cumpărau acţiuni la Moscova în ruble şi le revindeau instantaneu la Londra, în dolari, acest mecanism permiţând scoaterea din Rusia a sumei de 10 miliarde de dolari între 2011 şi 2015.

"Deutsche Bank şi mai mulţi directori ai săi au ratat numeroase oportunităţi de detectare, anchetare şi oprire a acestei scheme care a continuat timp de mai mulţi ani", a informat DFS.

Autoritatea a informat că, pe lângă amendă, "Deutsche Bank" va trebui să angajeze un auditor extern care să analizeze măsurile de conformitate din interiorul băncii.

"Deutsche Bank" este aşteptată să-şi anunţe joi rezultatele financiare pe anul 2016.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. desi aceasta store ar fi interesanta pentru A3, meriita Sa mentionam pentru cititorii fideli faptul ca un grup de actionari au castigat la instanta landului Hessen distribuirea dividendelor in suma de 141 milioane EUR. Daca nu ati urmat statul nostru din 29 septembrie, incercati sa nu pierdeti si aceasta sansa. Oferta de 650.000 EUR , intre timp marita datorita invitarii si domnului Christian Sewing la joc ramane valabila. Cine imi poate dovedi ca a citit raportul financier DBK Devine posesorul acestei sume

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb