DHL Express România s-a alăturat proiectului "Let's Do It, Romania!", în calitate de Partener Logistic

Ziarul BURSA #Comunicate de presă / 27 septembrie 2016

Pentru a demonstra angajamentul pe care Grupul Deutsche Post DHL îl are faţă de comunitatea în care îşi desfăşoară activitatea, DHL participă an de an în programul Global Volunteer Day (GVD). Global Volunteer Day este o iniţiativă globală menită să aducă o contribuţie pozitivă comunităţilor locale în care DHL îşi desfăşoară activitatea şi, totodată, îi determină pe angajaţii DHL să se implice în acţiuni de voluntariat.

Programul de voluntariat ales de DHL Express România anul acesta este "Let's Do It, Romania!" nu întâmplător, întrucât protejarea mediului înconjurător este o preocupare constantă a DHL la nivel local.

Aproape 100 de angajaţi DHL din toată ţara s-au alăturat în calitate de voluntari şi au participat la acţiunea de curăţenie la nivel naţional "Let's Do It, Romania!" din data de 24 septembrie, contribuind la strângerea a peste 250 de saci de gunoi.

Totodată, DHL s-a alăturat programului şi în calitate de partener logistic, astfel, 190 de colete cu saci de gunoi şi mănuşi necesari acţiunii de curăţenie au ajuns la destinatarii din cele 40 de judeţe ale ţării implicate.

"Ne bucurăm să ne alăturăm unui program care îşi propune o Românie mai curată, mai bună, cum este «Let's Do It, Romania!» DHL are convingerea că angajaţii săi sunt cea mai de preţ resursă şi de aceea îi motivează să se implice cu entuziasm în acţiuni caritabile ori de susţinere a comunităţii din care face parte", a declarat Daniel Kearvell, director general DHL Express Romania.

"«Let`s Do It, Romania!» este un proiect naţional de anvergură, iar echiparea tuturor judeţelor a fost o misiune dificila. Am reusit sa transportam peste 150.000 saci şi mănuşi către fiecare judeţ din ţară prin implicarea reţelei de distribuţie natională a DHL, o companie de top, pe care ne-am putut baza. Suntem deja la a doua colaborare, iar sprijinul oferit de angajaţii DHL pentru ca materialele să ajungă în timp util a contat foarte mult pentru ca Ziua de Curatenie Nationala să fie un succes. Mulţumim pentru susţinere!" a declarat Andrei Cosuleanu, director executiv "Let`s Do It, Romania!".

Global Volunteer Day a luat naştere în regiunea Asia - Pacific în 2008 şi s-a extins rapid în Statele Unite, Orientul Mijlociu şi Europa. Programul a devenit în scurt timp o poveste de succes în care s-au implicat tot mai mulţi angajaţi. În 2015 peste 110 000 de angajaţi au luat parte în peste 2700 de acţiuni GVD la nivel global.

În cadrul Global Volunteer Day 2016, companiile din grupul Deutsche Post DHL vor lua parte la o gamă variată de proiecte sociale care se adresează diverselor nevoi locale. Activităţile GVD se concentrează în jurul principalelor arii de responsabilitate sociale ale grupului: GoGreen (protecţia mediului), GoHelp (ajutorarea semenilor în cazul catastrofelor naturale) şi GoTeach (îmbunătăţirea oportunităţilor de învăţare şi a ratei de conversie în muncă).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb