DHL România şi Federaţia Română de Rugby au lansat proiectul "DHL livrează rugby în şcoli"

Andrei Stan
Companii / 15 aprilie 2016

DHL Express România anunţă că 799 de şcoli din ţară au primit kit-uri de rugby tag prin proiectul "DHL livrează rugby", realizat în colaborare cu Federaţia Română de Rugby, potrivit unui comunicat de presă.

Acest proiect se înscrie în seria acţiunilor de popularizare a rugbyului a Federaţiei Române de Rugby, prin intermediul său fiind trimis în 799 de şcoli din ţara noastră kit-ul de tag rugby folositor profesorilor care doresc să îşi îndrume elevii spre practicarea acestui sport.

Potrivit sursei citate, pe lângă balonul de joc şi centurile tag, kit-ul conţine informaţii concentrate pentru pregătirea lecţiilor, într-un format accesibil, toate dotările necesare pentru desfăşurarea orelor în siguranţă şi în acelaşi timp în concordanţă cu regulamentul jocului de rugby-tag, informaţii despre beneficiile jocului de rugby şi perspectivele practicanţilor.

"Ne adresăm dumneavoastră, dascălii, cei dintâi responsabili de formarea corectă a copiilor în mâinile cărora ne punem cu toţii viitorul. Aveţi o misiune dificilă, plină de provocări, din care uneori lipsesc suportul susţinut, empatia, viziunea globală. Tocmai de aceea, împreună cu partenerul DHL, am decis să venim în întâmpinarea eforturilor dumneavoastră, punându-vă la dispoziţie tot ceea ce este necesar pentru a deschide drumul rugbyului în instituţia de învăţământ în care activaţi. Sportul cu balonul oval este o alegere potrivită atât din postura de dascăl, cât şi din cea de simplu practicant (...). Impune o conduită aparte, promovează valori pe care ne dorim să le regăsim în societatea noastră - respect, solidaritate, fair-play, integritate, disciplină, formează caractere", a declarat Haralambie Dumitraş, preşedintele Federaţiei Române de Rugby.

La rândul său, Daniel Kearvell , managing director DHL România, a precizat: "DHL Express România susţine dezvoltarea rugbyului în România, prin parteneriatul cu Federaţia Română de Rugby. Anul acesta am mai făcut împreună un pas important credem noi, prin iniţierea proiectului «Rugby» în şcoli. Ne dorim să atragem cât mai mulţi copii către acest sport minunat, astfel încât performanţa «stejarilor» să continue peste ani şi să readucem naţionala României printre naţiunile majore din rugby la nivel mondial".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb