DIGI Reţeaua Naţională lansează o ofertă estivală pentru serviciile de telefonie mobilă

Comunicate de presă / 6 iulie 2021

Reţeaua Naţională lansează o ofertă estivală pentru serviciile de telefonie mobilă

Vacanţa de vară aduce, la DIGI, o nouă ofertă pentru utilizatorii de telefonie mobilă - reducerea abonamentului cu 50% pentru 4 luni, la portarea în REŢEAUA NAŢIONALĂ. Campania se adresează atât clienţilor noi, cât şi clienţilor existenţi şi se desfăşoară în perioada 5 iulie - 31 august 2021, conform unui comunicat remis redacţiei.

DIGI este REŢEAUA NAŢIONALĂ preferată de români pentru portare, înregistrând la începutul lunii iunie peste 2,6 milioane de numere de telefonie mobilă portate în cei aproape 13 ani de existenţă a serviciului de portabilitate. În primele cinci luni ale anului, peste 277.300 de numere de telefonie mobilă s-au portat în reţeaua DIGI, păstrându-şi poziţia de lider.

"DIGI e singura reţea românească, este cu adevărat Reţeaua Naţională. Suntem alături de clienţii noştri, suntem de-ai lor, le cunoaştem cel mai bine nevoile şi răspundem principalelor aşteptări ale acestora: preţuri avantajoase şi acoperire naţională. Faptul că există o potrivire perfectă între aşteptările clienţilor şi ofertele noastre este demonstrat de rezultatele campaniilor derulate. De exemplu, piaţa portabilităţii mobile a crescut, din ianuarie până în mai 2021, cu 35% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. În acelaşi interval, portările de numere de telefonie mobilă în reţeaua DIGI au fost în creştere net superioară pieţei, cu 69% mai multe portări înregistrate în 2021 decât în acelaşi interval, anul trecut", a declarat Cristian Ioniţă, director de Marketing DIGI.

Actuala ofertă este disponibilă din contul de client DIGI.ro, în punctele de prezenţă DIGI, prin apelarea serviciului Relaţii Clienţi sau prin intermediul agenţilor de teren.

Clienţii existenţi, inclusiv cei care au activate serviciile DIGI de internet fix, televiziune prin cablu sau telefonie fixă, au posibilitatea să contracteze această ofertă prin logarea în contul de client DIGI.ro, categoria "Mobil", aleg abonamentul dorit, selectează opţiunea "Portare" şi urmează paşii pentru plasarea comenzii. Oferta se aplică la contractarea serviciului de telefonie mobilă pentru o perioadă de 24 luni, iar clienţii pot opta fie pentru o reducere din valoarea abonamentului de telefonie mobilă, fie pentru achiziţionarea unui telefon din portofoliul operatorului, în 24 rate DIGI şi cu avans 0.

Clienţii noi care nu deţin încă un serviciu DIGI şi doresc să contracteze unul sau mai multe abonamente de telefonie mobilă DIGI Mobil Optim Nelimitat, pot accesa site-ul DIGI.ro, secţiunea "Mobil", campania fiind disponibilă în Homepage, sau pot opta pentru oricare dintre posibilităţile de contractare menţionate anterior.

În funcţie de numărul de abonamente DIGI Mobil Optim Nelimitat active la aceeaşi adresă, preţul final al abonamentului poate varia între 3-5 Euro/ lună, fiind cele mai avantajoase abonamente de telefonie mobilă de pe piaţa locală. Prin abonamentul DIGI Optim Nelimitat, clienţii beneficiază de minute nelimitate la nivel naţional, SMS-uri nelimitate în reţeaua DIGI, 3.000 de minute internaţionale şi date mobile nelimitate. Reţeaua mobilă DIGI are o acoperire de 99,5% din populaţia ţării cu servicii în tehnologia 3G (2G + 4G în anumite zone) şi de peste 98,1% din populaţie, la standarde 4G. De asemenea, în marile aglomerări urbane şi în mai multe zone cu trafic intens (Valea Prahovei şi litoralul românesc, zona Mamaia-Constanţa), DIGI a început, din 2019, dezvoltarea reţelei 5G.

În plus, clienţii care vor merge în vacanţa de vară în Uniunea Europeană şi Spaţiul Economic European (SEE) vor beneficia şi de tarife mai avantajoase la roaming-ul de datele mobile, după ce ANCOM a autorizat reducerea cu 36% (de la 1,1 EUR/ Gb la 0,7 EUR/Gb) a suprataxei pe care operatorul o aplică, datorită poziţiei sale independente pe piaţa europeană de telecomunicaţii mobile. În cazul apelurilor efectuate sau primite în roaming, suprataxa este de 0,0076 EUR/ minut, în cazul apelurilor primite, şi de 0,0128 EUR/minut, pentru apelurile efectuate. Noile condiţii tarifare aplicate pentru 12 luni au fost aprobate de ANCOM la 2 iulie 2021. Pentru apelurile şi traficul de date efectuate în roaming către numere din SEE, abonaţii vor achita doar suprataxa, de la primul minut de apel sau prima unitate de date înregistrată ca trafic în roaming.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb