DIICOT: 16 percheziţii în judeţul Timiş la traficanţi de ecstasy şi cocaină

Ioana Dogaru
Anticorupţie / 20 ianuarie 2016

Procurorii DIICOT Timişoara, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară, au efectuat 16 percheziţii domiciliare în judeţul Timiş într-un dosar privind un grup infracţional organizat specializat în traficul de droguri de mare risc - ecstasy şi cocaină, se arată într-un comunicat al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

"În cauză, există suspiciunea rezonabilă că membrii grupului infracţional au deţinut pentru consum propriu şi au comercializat droguri de risc şi de mare risc consumatorilor de pe raza municipiului Timişoara, cu sume cuprinse între 60 şi 80 lei comprimatul ecstasy, 450 lei - 500 lei gramul de cocaină şi 50-80 lei gramul de cannabis", se arată în comunicat.

Acţiunea a fost realizată cu ajutorul poliţiştilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, iar suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

"Din cercetări a reieşit că cei patru membri ai grupării infracţionale, cu vârste cuprinse între 25 şi 51 de ani, ar fi aprovizionat şi intermediat tranzacţii de cocaină, cannabis, comprimate de ecstasy şi produse cu efecte psihoactive în Timişoara, în mediile frecventate de tineri (cluburi, discoteci, cafe-baruri)", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Pentru distribuirea drogurilor la nivel stradal, membrii grupării ar fi folosit intermediari, poliţiştii reuşind identificarea a nouă bărbaţi, cu vârste cuprinse între 24 şi 37 de ani, precizează sursa citată.

"Vor fi puse în aplicare 13 mandate de aducere şi 20 de citaţii, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul DIICOT Timişoara pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale", se arată în comunicat.

Acţiunea a fost realizată cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, precum şi al jandarmilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb