DIN 28 APRILIE Ana Hotels Europa şi Ana Aslan Health Spa Eforie Nord îşi redeschid porţile

Comunicate de presă / 27 aprilie 2021

Ana Hotels Europa şi Ana Aslan Health Spa Eforie Nord îşi redeschid porţile

Începând cu 28 aprilie, Ana Hotels Europa - Eforie Nord îşi aşteptă primii oaspeţi din acest an, cu ocazia Sărbătorilor de Paşte şi 1 mai, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Turiştii care au ales să îşi petreacă Paştele la noi provin din toate zonele ţării, dar preponderent sunt din Bucuresti si din zone precum Ploieşti, Piteşti, Moldova si Sudul ţării", declară Iuliana Tasie, Director General Ana Hotels Europa Eforie Nord.

Anul 2021 se anunţă un an mai bun şi mai optimist: "vedem o creştere a numărului de rezervări, ţinând cont de nesiguranţa impusă de restricţii. Pentru moment, noi avem un număr destul de mare de oaspeţi care şi-au rezervat sejururile din timp, cu garantare financiară, focusul fiind pe partea de pachete de tratament si relaxare", adaugă Iuliana Tasie.

Anul acesta va fi unul al turismului de sănătate. Explicaţia e simplă: oamenii apreciază din ce în ce mai mult sănătatea şi acordă resurse pentru aceasta. Acei turişti care cunosc beneficiile factorilor de mediu de pe litoral, ale aerosolilor, namolului de Techirghiol şi ale apelor sărate, doresc să revină ca să beneficieze de acestea. Totodată, până la acest moment, în staţiunile balneare şi în complexele hoteliere cu baze de tratament nu s-au raportat focare de infecţie cu SARS-CoV-2, iar rata de incidenţă în majoritatea staţiunilor este sub 3/1000 de locuitori, arată sursa citată.

Hotelul Europa pune la dispoziţia turiştilor cure de recuperare în cadrul complexului balnear Ana Aslan Health Spa. Programul special de recuperare post COVID este unul foarte cerut în această perioadă, deoarece are ca scop creşterea capacităţii pulmonare, ameliorarea respiraţiei, tonifierea generală, întărirea sistemului imunitar, relaxare şi echilibrare mentală.

Prioritatea noastră numărul unu anul acesta, ca şi anul trecut, rămâne siguranţa turiştilor şi a angajaţilor. "Am mentinut regulile de igienă şi cele sanitare aplicate în 2020.Tinem cont că există un număr de peste 3.000.000 de persoane vaccinate sau cu imunitate dupa vindecare şi un sistem complet de testare rapidă sau PCR disponibil în România, triajul epidemiologic realizat la intrarea în bazele de tratament sau spa-uri e mult mai facil şi facilitează prevenţia", adaugă Iuliana Tasie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb