Directorul general al Băncii di Roma a cîştigat marele premiu la "Bucharest Golf Cup 2004"

Eli Roman
Ziarul BURSA #Sport / 15 iunie 2004

Prima ediţie a "Bucharest Golf Cup 2004", turneu găzduit la sfîrşitul săptămînii trecute, la Clubul Diplomaţilor Bucureşti, a reunit 68 de jucători de golf români şi străini. Printre concurenţi s-au numărat Dinu Pescariu (fost jucător de tenis), Viorel Coman (reprezentantul României la Campionatul Mondial de Amatori din Australia), Libero Catalano (directorul general al Băncii di Roma), Viorel Cataramă, Mişu Negriţoiu, Adelin Petrişor (Antena 1), Mugur Mihăiescu (Vacanţa Mare), Bernard Moscheni (Orange România), Rareş Bogdan şi Octavian Hoandra (Trend Communication din Cluj-Napoca).

Invitat special a fost Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Quinton Quale, care s-a înscris în competiţie sîmbătă. Concursul s-a desfăşurat în sistemul strokeplay, concurenţii fiind împărţiţi pe patru secţiuni: domni, doamne, seniori (peste 50 de ani), juniori (pînă în 13 ani).

Cîştigătorul Marelui Premiu, o călătorie la Londra oferită de British Airways şi un card BCR în valoare de 1000 de euro, a fost italianul Libero Catalano. Printre cîştigători s-au numărat Dinu Pescariu (un echipament complet de golf), susţinut pe parcursul competiţiei de fotbalistul Nana Falemi, care a declarat că deocamdată rămîne la fotbal, şi Mugur Mihăiescu.

Premiul pentru cea mai lungă lovitură i-a aparţinut lui Jim Park, iar pentru lovitura cea mai apropiată de gaură, premiul i-a revenit lui Michael Kenington. În întrecerea feminină s-a impus Sylla Johanson, iar la juniori, Oana Muntean.

În ziua a doua a turneului, publicul spectator a avut ocazia să se familiarizeze cu acest joc nu doar de pe marginea terenului. Timp de 6 ore, instructori de golf au oferit celor prezenţi lecţii de golf la driving range. Toate fondurile rezultate din taxele de participare achitate de jucători vor fi donate în scopuri caritabile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb