DN AGRAR Group beneficiază de servicii de Market Maker al Emitentului din partea BRK Financial Group

S.B.
Piaţa de Capital / 7 iunie 2023

DN AGRAR Group beneficiază de servicii de Market Maker al Emitentului din partea BRK Financial Group

DN AGRAR Group (DN) beneficiază din data de 2 iunie 2023, de serviciile de Market Maker al Emitentului, oferite de BRK Financial Group.

Compania este listată pe piaţa AeRO, segmentul de acţiuni al Sistemului Multilateral de Tranzacţionare al Bursei de Valori Bucureşti, din luna februarie a anului 2022. La jumătate de an după listare, DN AGRAR Group a fost inclusă în indicele BET AeRO. Capitalizarea companiei DN AGRAR Group, la data de 6 iunie 2023 era de 116 milioane de lei.

Am devenit anul trecut cel mai mare producător de lapte de vacă din România, în urma a două fuziuni şi achiziţii pe orizontală, cu o creştere de 60% a activelor totale. Am urmat planurile anunţate către piaţă şi ceea ce a fost promis investitorilor s-a întâmplat, am demarat noi investiţii pentru susţinerea afacerilor agricole integrată, parte a economiei circulare. Listarea la Bursa de Valori Bucureşti ne-a făcut să ne adaptăm strategia, să fim mai vizibili, să implementăm instrumente digitale pentru gestiune şi raportare mai eficientă a activităţii companiei şi de comunicare cu investitorii. În aceeaşi direcţie vine şi noul parteneriat, a declarat Peter De Boer, membru al Consiliului de Administraţie şi manager relaţia cu investitorii DN AGRAR Group.

Acţiunea DN este a 17-a acţiune a unui emitent listat la Bursă pentru care echipa BRK Financial Group oferă servicii de Market Maker al Emitentului şi a 5-a pe piaţa AeRO. Numărul total de instrumente financiare listate pe ambele pieţe ale Bursei de Valori Bucureşti, care beneficiază de servicii de Market Maker al Emitentului ajunge astfel la 27. Parametrii specifici aplicabili activităţii de Market Maker al Emitentului efectuată de BRK Financial Group pentru acţiunile DN AGRAR Group sunt disponibili AICI.

Felicităm DN AGRAR pentru deschiderea faţă de piaţa de capital şi faţă de investitori pe care o manifestă şi le mulţumim că ne-au ales ca parteneri în cadrul programului Market Maker al Emitentului. Am calibrat un pachet de cotare competitiv, cu câte 60.000 de acţiuni la cumpărare şi la vânzare şi ne propunem ca rezultatele acestui parteneriat să fie cât mai vizibile într-un timp cât mai scurt, în sensul îmbunătăţirii lichidităţii din toate unghiurile (volumul tranzacţionat, numărul de tranzacţii, adâncimea pieţei şi spread-ul de tranzacţionare). În acest fel subliniem angajamentul continuu al BRK Financial Group faţă de piaţa de capital şi apreciem încrederea companiei în expertiza noastră, a declarat Monica Ivan, Director General BRK Financial Group.

"Salutăm noul parteneriat pentru servicii de Market Maker al Emitentului la Bursa de Valori Bucureşti, dintre DN AGRAR Group, emitent din sectorul agricol şi BRK Financial Group, unul dintre cei mai activi intermediari ai companiilor antreprenoriale pe piaţa AeRO. România are un potenţial semnificativ în sectorul agricol şi, odată cu listarea companiei DN AGRAR a crescut şi prezenţa acestui sector la BVB, sector pe care ne dorim să îl vedem cât mai bine reprezentat în viitorul apropiat. La aproape un an şi jumătate de la listarea la BVB şi aproximativ un an de la includerea sa în indicele BET AeRO în cadrul căruia compania ocupa locul 9 ca pondere, la data de 2 iunie 2023, ne bucurăm că DN AGRAR a decis să facă paşi concreţi pentru susţinerea lichidităţii şi atractivităţii acţiunilor sale, încheind acest contract de servicii de Market Maker al Emitentului.", a declarat Adrian Tănase, CEO Bursa de Valori Bucureşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb