Docu Guard devine Iron Mountain, în Europa Centrală

comunicat Iorn Mountain
Ziarul BURSA #Companii #IT / 1 februarie 2007

Iron Mountain Incorporated, lider mondial în protejarea şi administrarea informaţiilor, şi-a consolidat intrarea pe piaţa din Europa Centrală şi din România prin integrarea companiei regionale Docu Guard, a cărei achiziţie a fost definitivată în august 2004. Procesul de fuzionare a culminat la sfârşitul anului trecut, prin rebranduirea totală a companiei, în prezent birourile locale fiind complet integrate, inclusiv din punct de vedere al brandului, metodologiei şi resurselor, în grupul global. Iron Mountain ajută companii din întreaga lume să-şi diminueze costurile şi riscurile privind protecţia şi administrarea informaţiilor. Oferta companiei include soluţii complete pentru administrarea unor volume mari de documente, de protecţie a datelor şi de distrugere a documentelor; totodată, compania deţine cunoştinţele şi experienţa necesară pentru a face faţă unor provocări complexe în domeniul informaţiilor, cum ar fi costurile de depozitare, litigiile, conformitatea cu reglementările în vigoare şi recuperarea datelor în caz de dezastru.

"Rebranduirea companiei Docu Guard şi integrarea sa cu succes în familia Iron Mountain demonstrează hotărârea Iron Mountain de a oferi servicii pieţelor locale şi Europei Centrale. Companiile locale pot apela acum la resurse globale fără egal pentru a-şi proteja şi depozita informaţiile", a spus Domnul Danu M. Temelie, Director de Vânzări şi Marketing pentru Europa Centrală. "Sunt foarte mândru de această integrare şi am convingerea că ne putem aştepta la o creştere semnificativă pe piaţa românească. Vom porni de la solida reputaţie de care se bucură Iron Mountain în prezent şi vom continua să ne extindem pe pieţele Europei Centrale unde există imense oportunităţi de a ne spori prezenţa şi de a ne face mai cunoscute brandurile"".

Fondată în 1951, compania Iron Mountain este un partener de încredere pentru mai mult de 90.000 de clienţi din America de Nord, Europa, America Latină şi ţările din zona Pacificului. Având peste 17.000 de angajaţi în toată lumea şi vânzări de 2.1 miliarde de dolari în 2005, compania oferă deja soluţii de outsoucing pentru unele dintre cele mai mari companii din România.

Iron Mountain oferă servicii pentru protejarea şi administrarea informaţiilor, precum şi tehnologii pentru toate mediile de înregistrare şi orice format (hârtie, digital, film, bandă, etc.). Externalizarea administrării documentelor către o companie ca Iron Mountain contribuie la reducerea riscurilor de administrare a informaţiilor din punct de vedere al respectării normelor în vigoare, al litigiilor sau dezastrelor şi, de asemenea, reduce costurile de protejare şi stocare a datelor.

Administrarea informaţiilor este un domeniu dinamic şi de aceea este vitală alegerea unui partener care să fie permanent la curent cu normele în vigoare în acest domeniu. Faptul că o companie îşi stochează datele tot aşa cum o făcea şi cu şapte ani în urmă este primul semn că are neapărat nevoie să-şi reorganizeze sistemul de administrare a datelor şi că trebuie să ia în calcul utilizarea unui program bun de administrare a informaţiilor.

Despre Iron Mountain:

Iron Mountain Europa este filiala companiei Iron Mountain (NYSE:IRM), lider mondial în protejarea şi administrarea informaţiilor. Iron Mountain Europa deserveşte 56 de pieţe din 18 ţări Europene.

Iron Mountain ajută companii din întreaga lume să-şi diminueze costurile şi riscurile privind protecţia şi administrarea informaţiilor. Oferta companiei include soluţii complete pentru administrarea unor volume mari de documente şi protecţia datelor. Totodată, compania deţine cunoştinţele şi experienţa necesară pentru a face faţă unor provocări complexe în domeniul informaţiilor, cum ar fi costurile de depozitare tot mai ridicate, litigiile, conformitatea cu normele legale în vigoare şi recuperarea datelor în caz de dezastru. Fondată în 1951, Iron Mountain este un partener de încredere pentru mai mult de 90.000 de clienţi din America de Nord, Europa, America Latină şi ţările din zona Pacificului. Compania are peste 17.000 de angajaţi în toată lumea şi vânzări de 2.1 miliarde de dolari în 2005.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb