ZIARUL BURSA

01 februarie 2007
Ediţia din 15.08.2024

BVB Noi maxime istorice

Diana DorobanţuPiaţa de Capital / 1 februarie 2007 /

Şedinţa de tranzacţionare des­făşurată ieri a fost caracterizată de noi maxime istorice, după ce doar cu o zi în urmă le depăşise pe cele vechi.

Bill Gates inaugurează Centrul Global de Suport Tehnic

Bill Gates inaugurează Centrul Global de Suport Tehnic

R.P.Companii / 1 februarie 2007

Bill Gates, cel mai bogat om din lume şi co-fondatorul companiei Microsoft, va inaugura astăzi, împreună cu premierul Călin Popescu-Tăriceanu, Centrul Global de Suport Tehnic pe care compania Microsoft îl va deschide la Bucureşti.

Au fost aprobate documente strategice legate de absorbţia fondurilor europene

F.A.Companii / 1 februarie 2007 /

Guvernul a aprobat în şedinţa de ieri documente strategice legate de absorbţia fondurilor europene: Cadrul Strategic Naţional de Referinţă 2007-2013 şi primele cinci Programe Operaţionale referitoare la transporturi, mediu, resurse umane, regional şi de asistenţă tehnică, a anunţat ieri primul-ministru Călin Popescu-Tăriceanu.

Cezar Corâci

Patronatele critică strategia post-aderare

E.O.Companii / 1 februarie 2007 /

"Strategia post-aderare este un surogat, un document formal", a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă Mihai Ionescu, secretar general al Agenţiei Naţionale a Exportatorilor şi Im­portatorilor din România (ANEIR) şi co-preşedinte al Con­siliului de Export al României.

UGIR 1903 a dat în judecată CES

Emilia OlescuCompanii / 1 februarie 2007 /

Uniunea Generală a Indus­tri­aşilor din România - UGIR 1903 a acţionat în judecată Consiliul Economic şi Social (CES), pentru modul în care acesta din urmă şi-a desemnat membrii plenului, a anunţat, ieri, într-o conferinţă de presă, Cezar Co­râci, preşedintele UGIR 1903.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA

Dell salută lansarea Windows Vista

comunicat DellCompanii / 1 februarie 2007

Dell a anunţat că interesul manifestat de utilizatori faţă de sistemul de operare Microsoft Windows Vista s-a situat peste aşteptări în acest prim week-end al disponibilităţii produsului pe piaţă.

"Tata Steel" a câştigat lupta pentru "Corus"

Alina VasiescuInternaţional / 1 februarie 2007

Compania indiană "Tata Steel" Ltd. a câştigat lupta pentru achiziţia "Corus Group" Plc din Marea Britanie, oferind în acest sens 6,2 miliarde de lire sterline (12 miliarde de dolari) în numerar, mai mult decât rivalul "Cia.

"Toshiba" şi-a triplat câştigurile

Alina VasiescuInternaţional / 1 februarie 2007

Corporaţia niponă "Toshiba", cel mai mare producător de cipuri din ţară, anunţă o creştere de peste trei ori a profitului său în ultimele trei luni din 2006, faţă de aceeaşi perioadă din 2005, ca urmare a vânzării unor active.

Profiturile "Honda" - în creştere cu 9%

Alina VasiescuInternaţional / 1 februarie 2007

"Honda Motor" Co., al doilea producător auto din Japonia, raportează o creştere de 9% a profiturilor sale în ultimul trimestru din 2006, datorită cererii pentru modelul Civic compact şi deprecierii yenului.

NBG şi-a majorat participaţia la "Finansbank"

Alina VasiescuInternaţional / 1 februarie 2007

"National Bank of Grece" (NBG) şi-a majorat la 89,44% participaţia la "Finansbank" din Turcia. NBG şi-a crescut deţinerea la această bancă după data de 29 ianuarie, când s-a încheiat oferta pentru achiziţia pachetului minoritar -...

12 grădiniţe noi în sectorul 3 al Capitalei

Alina TomaCompanii / 1 februarie 2007 /

Consiliul Local al sectorului 3 a aprobat în ultima sa şedinţădocumentaţiile tehnico-economice aferentă unor obiective de investiţii de interes public la unele unităţi de învăţământ.

Monitor Oficial

F.A.Companii / 1 februarie 2007

Nr. 36 din 18 ianuarie 2007

114.444/2006. Decizie privind autorizarea funcţionării ca broker de asigurare a Societăţii Comerciale "PRO-ASSISTANCE BROKER DE ASIGURAREREASIGURARE" - S.R.L.

1200 de apartamente mai sunt de vînzare în West Park

1200 de apartamente mai sunt de vînzare în West Park

Alina TomaCompanii / 1 februarie 2007 /

Compania "Rom-Canada Group", membră a consorţiului "BSG Investments & BSR Europe" Ltd., care dezvoltă "West Park", a anunţat finalizarea primei etape de vânzare a proiectului şi pregătirea lansării pe piaţă a celei...

Ce mai e nou la Amonil?

Ce mai e nou la Amonil?

Mihai IordachePiaţa de Capital / 1 februarie 2007 /

Ordinea de zi a adunării generale extraordinară a acţionarilor SC "Amonil", întrunită la Slobozia pe 25 ianuarie 2007 a fost destul de subţire.

Romanian Broadband Market Up 150%

F.A.English Section / 1 februarie 2007

Halfway through 2006 the overall number of broadband connections in Romania reached 731,000 of which 83.3% in the residential segment, 16.3% in the business segment and 0.5% in the administrative / educational segment, according to the Broadband...

CONPIROM, UGIR 1903 Want Changes To Fiscal Code

F.A.English Section / 1 februarie 2007

Industrialists" organizations CONPIROM and UGIR 1903 have entered a cooperation agreement in a bid to lobby for solutions to the number and magnitude of the taxes in Romania and the lack of control over tax collection and destination.

1200 Apartments Left for Sale in West Park

Alina TomaEnglish Section / 1 februarie 2007

International company Rom-Canada Group, member of the BSG Investments & BSR Europe Ltd consortium, announced the finalization of the first sales phase of the West Park project, as well as the beginning of the second phase.

Docu Guard devine Iron Mountain, în Europa Centrală

comunicat Iorn MountainCompanii / 1 februarie 2007

Iron Mountain Incorporated, lider mondial în protejarea şi administrarea informaţiilor, şi-a consolidat intrarea pe piaţa din Europa Centrală şi din România prin integrarea companiei regionale Docu Guard, a cărei achiziţie a fost definitivată în...

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo