Dell salută lansarea Windows Vista

comunicat Dell
Ziarul BURSA #Companii #IT / 1 februarie 2007

Preşedintele Dell a declarat că interesul utilizatorilor faţă de noul sistem de operare a depăşit orice aşteptări

Dell a anunţat că interesul manifestat de utilizatori faţă de sistemul de operare Microsoft Windows Vista s-a situat peste aşteptări în acest prim week-end al disponibilităţii produsului pe piaţă.

Prezent la lansarea mondială a Microsoft Windows Vista, desfăşurată luni la New York, Kevin Rollins, preşedinte şi CEO al Dell, a declarat că Dell a preluat în cursul acestui week-end mii de comenzi pentru sisteme desktop şi notebook echipate cu Windows Vista. Dell deschide astfel drumul către o nouă eră a tehnologiei de calcul, situându-se în avangarda industriei.

Sistemele Dell dotate cu Windows Vista sunt concepute pentru a furniza o experienţă digitală complexă, în condiţiile unei utilizări simple şi sigure. Cu Windows Vista, utilizatorii pot înregistra şi reda cu uşurinţă materiale video de înaltă definiţie, îşi pot organiza fotografiile digitale şi fişierele cu muzică, pot realiza căutări rapide în fişierele de date şi multimedia şi pot naviga pe Internet în condiţii de protecţie sporită.

"Datorită sistemului nostru de vânzare directă, suntem printre primii care pot constata entuziasmul utilizatorilor faţă de Windows Vista", a declarat Kevin Rollins. "Pentru a le asigura utilizatorilor o experienţă optimă, câteva mii de angajaţi din echipele noastre de asistenţă au primit deja o instruire solidă în ceea ce priveşte funcţionarea Vista. Acum, ei sunt pregătiţi să le ofere clienţilor tot sprijinul necesar în procesul de trecere la acest sistem de operare extraordinar."

Un parteneriat cu Microsoft plus modelul de afaceri al Dell: reţeta unor rezultate excelente

În timp ce concurenţa se străduieşte să vândă cât mai rapid tehnologia mai veche aflată încă în magazine, fabricile Dell încorporează deja Windows Vista pe noile sisteme desktop şi notebook ale companiei, expediate direct către utilizatori.

Începând din septembrie 2003, Dell a colaborat cu Microsoft la dezvoltarea şi testarea Windows Vista pe mai mult de 100 de aplicaţii. Inginerii Dell au testat peste 500.000 de configuraţii de PC, pentru a le asigura utilizatorilor o experienţă digitală de înaltă calitate. Angajaţii din echipele tehnice şi de vânzări au acumulat mai mult de 215.000 de ore de pregătire specializată, pentru a le putea oferi cea mai bună asistenţă clienţilor care fac trecerea la Vista, inclusiv consiliere în ceea ce priveşte configurarea şi achiziţionarea celor mai potrivite sisteme.

"Dell şi Microsoft au colaborat strâns pentru a putea furniza o gamă extinsă de produse şi servicii inovatoare, care să utilizeze la maximum capabilităţile revoluţionare ale Windows Vista şi Office 2007", a declarat Steve Ballmer, CEO, Microsoft. "Funcţionând pe baza unui sistem de vânzare directă, Dell este o companie receptivă la cerinţele clienţilor săi şi produce sisteme care oferă experienţe digitale de vârf."

"Scopul tehnologiilor contemporane este acela de a ajuta utilizatorii să îşi stimuleze imaginaţia, să se distreze mai mult şi să realizeze mai mult - într-un mediu informatic mai sigur ca oricând. Cu Windows Vista, toate aceste lucruri devin posibile", a adăugat Kevin Rollins.

Despre Dell

Dell Inc. (NASDAQ: DELL) este o companie receptivă la cerinţele clienţilor săi, oferind tehnologie şi servicii inovatoare, considerate fiabile şi valoaroase de către utilizatori. Beneficiind de o poziţie unică, datorită sistemului său de vânzare directă, Dell înregistrează cele mai mari vânzări globale de sisteme dintre toţi producătorii de calculatoare şi se situează pe poziţia a 25-a în topul Fortune 500.

Dell Corporation Limited. Dell şi logo-ul Dell sunt mărci înregistrate ale Dell Inc.

Dell nu reclamă drepturi de proprietate asupra mărcilor şi numelor care sunt deţinute de alte entităţi şi care sunt utilizate aici pentru a face referire la aceste entităţi sau la produsele lor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb