Domeniile Ostrov estimează o recoltă de 12.000 tone de struguri de vin

F.D.
Companii / 26 septembrie 2022

Domeniile Ostrov estimează o recoltă de 12.000 tone de struguri de vin

La Domeniile Ostrov a început culesul viei. Primele estimări arată că se vor obţine circa 12.000 de tone de struguri de vin, o cantitate peste aşteptări, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Datorită vremii, calitatea strugurilor este deosebită. Aproape 80% din arealul Domeniilor Ostrov poate fi irigat, iar acest lucru a contat mult la obţinerea unei producţii peste aşteptări în contextul secetei din acest an.

Potrivit sursei citate, Domeniile Ostrov au atins după prima jumătate a anului 2022 vânzări de 20 de milioane de lei, ceea ce reprezintă o creştere de aproximativ 7% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

"Ne bucurăm să vedem că eforturile noastre sunt recompensate. De-a lungul timpului, am acordat o atenţie deosebită viei, având alături de noi, specialişti buni şi dedicaţi, investind în sistemul de irigaţii. Prin urmare, acum ne place să spunem că este momentul în care culegem roadele", a declarat Oana Belu, coproprietar Domeniile Ostrov.

Dealurile Dobrogei, mai exact arealul DOC Oltina şi IG Terasele Dunării, oferă strugurilor o combinaţie ideală de minerale din sol, apă şi soare, iar asta se simte în gustul deosebit al celor 25 de sortimente de vin marca Domeniile Ostrov.

În plus, tehnologia modernă de vinificaţie şi o echipă de reputaţi oenologi garantează calitatea deosebită a tuturor vinurilor, fie ele roşii, albe sau roseuri.

În 2022, datorită producţiei foarte bune de struguri, estimările arată că Domeniile Ostrov vor obţine în 2023 peste 8.000.000 de litri de vin, compania devenind unul dintre liderii pieţei vinurilor din România.

Vinuri pentru toate gusturile bune

Investiţiile în tehnologie şi calitatea solului permit Domeniilor Ostrov să producă o gamă variată de vinuri, pentru toate gusturile. Vinurile populare, cu un preţ accesibil, sunt preferate la petrecerile românilor, roseurile şi vinurile albe fiind cele mai căutate.

Pentru cei care apreciază taninurile catifelate, Domeniile Ostrov propune o serie de vinuri din categoriile premium şi premium plus, cum ar fi Naiada, Ritual sau Legio. Acestea sunt premiate frecvent la cele mai prestigioase concursuri de profil la nivel mondial, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb