Donald Trump a fost găsit vinovat în cazul fostei jurnaliste de la Elle E. Jean Carroll

A.F.
Miscellanea / 10 mai 2023

Donald Trump a fost găsit vinovat în cazul fostei jurnaliste de la Elle E. Jean Carroll

Fostul preşedinte american Donald Trump a fost declarat vinovat de agresarea sexuală a fostei jurnaliste de la revista Elle E. Jean Carroll, de către un tribunal civil de la New York, cu privire la fapte care au fost comise în 1996 împotriva fostei jiurnaliste, care-l acuză de asemenea de defăimare, relatează AFP.

Judecătorul Lewis Kaplan le-a dat instrucţiuni timp de o oră celor nouă juraţi - şase bărbaţi şi trei femei -, după două săptămâni de proces, în care Donald trump nu s-a prezentat să depună mărturie la un tribunal federal, în Manhattan.

Ei urmau să decidă dacă fosta editorialistă a revistei Elle E. Jean Carroll a demonstrat că Donald Trump a violat-o, agresat-o sexual sau a pipăit-o fără consimţământul său, într-o cabină de probă a marelui magazin newyorkez Bergdorf Goodman, în primăvara lui 1996.

Miliardarul republican, în vârstă de 76 de ani, urmează să-i plătească lui E. Jean Carroll, în vârstă de 79 de ani, despăgubiri în valoare de cinci milioane de dolari, pentru suferinţele fizice şi psihologice pe care i le-a cauzat.

"Acest verdict este o ruşine", a denunţat imediat Donald Trump.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Asta când era mic făcea pe el. Știu eu. Merge de încă un dosar penal. Daca nu se grăbesc procurorii sa.l execute, melcul tushti îl trimite de tot pe biden după pastile. Și v.am zis că l.am prins și fără șapcă.

    Chiar ca este o rusine , justitia de la noi asa cum este, este parfum fața de aceste decizii inimaginabile .sa vii dupa 30 de ani sa spui ca ai fost pipaita si sa primesti 5 milioane inseamna ca sua sint efectiv pierdute .

    1. au fost 9 jurati, interesant e ca au fost 6 barbati si 3 femei deci nu se poate spune ca femeile i-au dat dreptate unei femei. si barbatii i-au dat dreptate.

      "The documents provided the most extensive account to date of what appears to be then-candidate Trump’s personal involvement in the scheme to pay $130,000 to porn star Stormy Daniels to avert a controversy for a campaign already reeling fr om the release of 2005 audio fr om the TV program “Access Hollywood” in which Trump bragged about grabbing women by the genitals."

      Deci pe romaneste, Trump mai e suspectat ca a platit o prostituata in timpul campaniei electorale, si S-A LAUDAT INTR-O EMISIUNE CA PIPAIA FEMEILE LA ... Deci daca crezi ca e nevinovat good luck. Sunt si criminali in serie care au fan club. 

      bai, trolule, cica a fost odata in 1996..tu stii in ce an suntem? sau pe ce planeta? sau daca vin niste alegeri? ca dac-o luam din 1996 incoace speram ca n-ai trecut pe rosu sau daca ai depasit viteza sau altele ca nu stii pe cine il napadesc amintirile dupa 20 - 30 - 40 de ani...dac-o tinem asa doboram toate statuile ca parca vad ca nici decebal, stefan cel mare sau altul o fi facut din astea :)

      Asa spun si cei care scapa pe banda rulanta cu prescrierile.

      Oare ce probe a putut să aducă acuzarea? Totuși sunt aproape 30 de ani. Cum de a venit acest verdict fix înainte de alegeri?

      SUA a devenit o glumă proastă din păcate.  

      Adevarat, cred ca baba e fomista.

    O rușine a justiției "democrate" din USA

    Tramp este (inca) un barbat aratos. Daca a cotait-o pe acea baba de 79 de ani, ea ar trebui sa-i plateasca despagubiri, ca atunci Donald ori a fost beat ori baba la fortat sa o reguleze.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb